Spokojnie dostaniesz zastrzyk ja mialam w 1 i 2 ciąży na początku jakoś i tuz po porodzieHejka Dziewczyny mam do Was pytanie ja mam 0 Rh-, Mój +. Czytałam, że przy 1 ciąży konflikt serologiczny może się zdarzyć ale zazwyczaj jest problem z 2 dzieckiem. Jestem po jednej ciąży pozamacicznej i po 1 poronieniu z innym mężczyzna. Za każdym razem dostawałam immunoglobuline. Teraz mam w brzusiu 5 dniową blastke. I tak się zastanawiam czy będzie dobrze...
Czy któraś z Was Kochanie jest mi wstanie na to jakoś odpowiedzieć?
reklama
Kachar
Fanka BB :)
Wiadomo że każda z nas chciałaby jak najszybciej mieć kropka w brzuszku, powodzonkaTeraz jestem w środku cyklu. Przy następnej wizycie będę na końcu. Moim zdaniem większość badań mamy. Zostały tylko wymazy na chlamydie.
Dziękuję za miłe słowa, ale nie ma szans, żeby wszystkie lub prawie wszystkie były zdrowe, chodzi o wiek oraz nie najlepsze nasienie męża. Wystarczy prześledzić sobie naszą historie rozwoju zarodków, w 3 dobie mieliśmy aż 16 zarodków, gdybym była młodsza, a mąż miał lepsze nasienie to moglibyśmy mieć aż 10 blastek, a zostało nam 5. Chciałam się znowu założyć z mężem o kasę i obstawić wynik tym razem zdrowych zarodków, to kazał mi spadać, bo już 2 razy przegrał po cichu liczę na 2 blastki, ale też mam czarne myśli i może być 0. Czytalam kiedyś na innym forum, że niektóre dziewczyny miały wszystkie chore zarodki jedna np. 6 wadliwych blastek, a druga bidna dziewczyna aż 10/10 wadliwych w wieku 40 lat. Także różnie bywa, jestem nastawiona na dobry i zły scenariusz naszej bajki, ale w głębi duszy liczę na jej dalszy, pozytywny ciąg z szczęśliwym happy endemKochana na pewno będziesz miała kilka zdrowych wierzę w to bardzo mocno może będzie mile zaskoczenie i wszystkie okażą się zdrowe oj też bym tak chciała już przygotowywać się do transferu .... W sumie wszystko okaże się w ten czwartek u mnie . Mam nadzieję że los mnie pozytywnie zaskoczy może będzie tak jak planowaliśmy że spotkamy sie u naszego doktorka , albo na sali było by cudownie w końcu poznać się w realu trzymam mocno kciuki i oczekuje z niecierpliwością twojego wyniki będzie dobrze , musi!
Dziękuję dziś po odczytaniu Amh które spadło o więcej niż 1 w przeciągu 5 miesięcy dostałam ataku paniki że za wolno działam w tym kierunkuWiadomo że każda z nas chciałaby jak najszybciej mieć kropka w brzuszku, powodzonka
Jesty jakie straszne historie. Właśnie tego się boję u nas jak zaczniemy że będzie 0 przy nasieniu męża i naszym wieku.Dziękuję za miłe słowa, ale nie ma szans, żeby wszystkie lub prawie wszystkie były zdrowe, chodzi o wiek oraz nie najlepsze nasienie męża. Wystarczy prześledzić sobie naszą historie rozwoju zarodków, w 3 dobie mieliśmy aż 16 zarodków, gdybym była młodsza, a mąż miał lepsze nasienie to moglibyśmy mieć aż 10 blastek, a zostało nam 5. Chciałam się znowu założyć z mężem o kasę i obstawić wynik tym razem zdrowych zarodków, to kazał mi spadać, bo już 2 razy przegrał po cichu liczę na 2 blastki, ale też mam czarne myśli i może być 0. Czytalam kiedyś na innym forum, że niektóre dziewczyny miały wszystkie chore zarodki jedna np. 6 wadliwych blastek, a druga bidna dziewczyna aż 10/10 wadliwych w wieku 40 lat. Także różnie bywa, jestem nastawiona na dobry i zły scenariusz naszej bajki, ale w głębi duszy liczę na jej dalszy, pozytywny ciąg z szczęśliwym happy endem
JestemMama!
Wiem pamiętam wasza historie ale jednak mozno wierzę że będziesz pozytywnie zaskoczonaDziękuję za miłe słowa, ale nie ma szans, żeby wszystkie lub prawie wszystkie były zdrowe, chodzi o wiek oraz nie najlepsze nasienie męża. Wystarczy prześledzić sobie naszą historie rozwoju zarodków, w 3 dobie mieliśmy aż 16 zarodków, gdybym była młodsza, a mąż miał lepsze nasienie to moglibyśmy mieć aż 10 blastek, a zostało nam 5. Chciałam się znowu założyć z mężem o kasę i obstawić wynik tym razem zdrowych zarodków, to kazał mi spadać, bo już 2 razy przegrał po cichu liczę na 2 blastki, ale też mam czarne myśli i może być 0. Czytalam kiedyś na innym forum, że niektóre dziewczyny miały wszystkie chore zarodki jedna np. 6 wadliwych blastek, a druga bidna dziewczyna aż 10/10 wadliwych w wieku 40 lat. Także różnie bywa, jestem nastawiona na dobry i zły scenariusz naszej bajki, ale w głębi duszy liczę na jej dalszy, pozytywny ciąg z szczęśliwym happy endem
JestemMama!
Jesli chcesz to zerknij , u mnie w klinice są to badania niezbędne do rozpoczęcia stymulacji . Jeśli masz wszystkie to dobrze , szybciej zaczniecie . Jeśli któryś Ci brakuje możesz dorobić jeśli zależy Ci ja czasie . Jeśli będziesz chciała to mogę też podesłać jakie są niezbędne badania dla PanaTeraz jestem w środku cyklu. Przy następnej wizycie będę na końcu. Moim zdaniem większość badań mamy. Zostały tylko wymazy na chlamydie.
Ps.To skreślone to dlatego tylko że je miałam a nie że ich nie trzeba
Załączniki
Mój mąż miał 2% dobrych plemników, także czekaj na wynik, może ruszy coś u męża. Pamiętam tutaj no forum historie pewnej dziewczyny, wiek 39 lat, 5 zapłodnionych komórek, z tego 2 blastki z 6 doby i to klasy BB, BC, nie pamiętam rozprężenia zarodków i obie blastki zdrowe po badaniu genetycznym. Wynik cudowny, dla mnie niewiarygodny. 2 przeciętne blastki z 6 doby zdroweJesty jakie straszne historie. Właśnie tego się boję u nas jak zaczniemy że będzie 0 przy nasieniu męża i naszym wieku.
Kachar
A jakie masz amh? Ja w grudniu 2019 miałam 0,6 , potem 4 stymulacje do inseminacji nie udanych z resztą i w tym roku w końcu decyzja o invitro, 1 próba pobrane 2 komórki, ładnie zapłodnione i ciąża, 1 zarodek został zamrożony, wrócimy po niego , pomimo wiekuDziękuję dziś po odczytaniu Amh które spadło o więcej niż 1 w przeciągu 5 miesięcy dostałam ataku paniki że za wolno działam w tym kierunku
reklama
Ciebie to też dobrze pamiętam, szczęściaro TyA jakie masz amh? Ja w grudniu 2019 miałam 0,6 , potem 4 stymulacje do inseminacji nie udanych z resztą i w tym roku w końcu decyzja o invitro, 1 próba pobrane 2 komórki, ładnie zapłodnione i ciąża, 1 zarodek został zamrożony, wrócimy po niego , pomimo wieku
Podziel się: