reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
My też nie jesteśmy zaszczepieni. Tylko nie myślcie że jestem temu przeciwna gdyby nie starania o dziecko nawet sputnikiem byśmy się zaszczepili ale teraz nie chcemy w żaden sposób skutków ubocznych które dodatkowo nam zaszkodzą choć wiem że sam wirus jest takim czynnikiem. Cóż ryzykujemy dużo.
Kochana mi chodzi o szczepienia limfocytami, na covid się zaszczepiłam w lipcu chyba... Lekarz biar widział przeciwskazań wręcz mówił żeby się szczepić teraz niż później w ciąży bądź przechodzić corone w ciąży

Dziękuję ❤️❤️❤️❤️ dokładnie, jeszcse niedawno mówiłam ze tyle czasu do wizyty... Niedawno dopiero badania robiłam a tu już 1,5 miesiąca zleciało.... Czas tak szybko płynie ze jest to niewyobrażalne 🙈 nim się obrócimy będzie koniec roku, nowy rok nowe możliwości ✊✊✊✊❤️
Dokladnie. Ja teraz tak czekam na swoje. Tez pewnie te 2 tyg zleca i nie bede wiedziec kiedy 🙈✊

Kochana mi chodzi o szczepienia limfocytami, na covid się zaszczepiłam w lipcu chyba... Lekarz biar widział przeciwskazań wręcz mówił żeby się szczepić teraz niż później w ciąży bądź przechodzić corone w ciąży
U mnie tez rekomendowal szczepienia. Powiedzial, ze lepiej poczekac mc z transferem niz chorowac w ciazy

Czyli brałaś miesiąc antyki ?
Przestałaś i czekałaś na miesiączkę czy jak ? 🤔
Brałam przez miesiąc antykoncepcje, później miesiączka i od 5 dc zastrzyki. W zależności od tego jak rosną pęcherzyki jeździsz na kontrolę USG, badają hormony i lekarz wyznacza termin punkcji.

reklama
My też nie jesteśmy zaszczepieni. Tylko nie myślcie że jestem temu przeciwna gdyby nie starania o dziecko nawet sputnikiem byśmy się zaszczepili ale teraz nie chcemy w żaden sposób skutków ubocznych które dodatkowo nam zaszkodzą choć wiem że sam wirus jest takim czynnikiem. Cóż ryzykujemy dużo.
Dlatego ja się zaszczepiłam przed punkcją. Wiedziałam że jeśli nie zaszczepie się wtedy to napewno nie będę się szczepila w trakcie stymulacji do in vitro

Do góry