reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czekamy i czekamy 🙈🙈🙈
Ja tu zaraz jajko zniosę, albo osiwieje... Nie wiem w sumie co by było lepsze 🙈 no nic innego nam nie pozostało jak poczekać do jutra... Mam nadzieję że to zostanie nam wynagrodzone i zobaczymy same dobre wiadomości ✊✊✊✊wybieram to drugie.... Przynajmniej będę mogła zmienić kolor włosów 😁🙈 @sarenkamala wysyłam na priv numer konta.... Muszę iść do fryzjera przez Ciebie bo osiwialam 🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈

Kochane! Jeśli chodzi o mnie, pierwsza próba nieudana, druga pewnie dopiero w styczniu. Nie mamy nic zamrożonego, nie mamy wyboru. Pewnie wrócę do Was grudzień/styczeń. Trzymam kciuki za wszystkich. Kiedyś wszystkim nam się uda spełnić marzenia ❤️
Kochana odpocznij i wracaj do nas jak będziesz gotowa! Ja teraz też zaczynam od nowa - druga punkcja przede mną. 3mam kciuki za ciebie ❤️

reklama
Najważniejsze że masz wsparcie w staruszku . To wszystko dla Waszego dobra [emoji3590]później już musi być tylko lepiej . I lekarz też ok że powiedział że odłożyć a nie teraz robić transfer na siłę jak z wynikiem coś nie tak . Pewnie wie co robi żeby wszystko było w jak najlepszym porządku[emoji3590]
No najwazniejsze ❤ na szczęście on umie mnie pocieszyć i uspokoic.
Tez sie ciesze, ze nie naciskali. Rozmawiala z glowna lekarka kliniki i wtedy zasugerowali te badania. Dobrze, bo pewnie jakby powiedzieli, zeby podchodzic to bym sie zdecydowała choc mialam meza na linii i on byl za tym, zeby nie startowac. Mysle, ze to byla dobra decyzja.

Do góry