cikulinka
Fanka BB :)
Chyba takto jest biopsja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba takto jest biopsja?
Nie to badanie na stan zapalny w endometrium czy macicyJeśli chodzi o scraching endo,to bezbolesne
Hej dziewczyny
Potrzebuję Ovitrelle
ktoś coś?
Mam do czerwca... Jest wrzesień..Hej dziewczyny
Potrzebuję Ovitrelle
ktoś coś?
Czekamy i czekamy@sarenkamala Nie trzymaj nas dłużej w niepewności plisssss. Daj znać czy dzwonili czy dalej mamy czekać i mocno trzymać kciuki
Ja tu zaraz jajko zniosę, albo osiwieje... Nie wiem w sumie co by było lepsze no nic innego nam nie pozostało jak poczekać do jutra... Mam nadzieję że to zostanie nam wynagrodzone i zobaczymy same dobre wiadomości wybieram to drugie.... Przynajmniej będę mogła zmienić kolor włosów @sarenkamala wysyłam na priv numer konta.... Muszę iść do fryzjera przez Ciebie bo osiwialamCzekamy i czekamy
Kochana odpocznij i wracaj do nas jak będziesz gotowa! Ja teraz też zaczynam od nowa - druga punkcja przede mną. 3mam kciuki za ciebieKochane! Jeśli chodzi o mnie, pierwsza próba nieudana, druga pewnie dopiero w styczniu. Nie mamy nic zamrożonego, nie mamy wyboru. Pewnie wrócę do Was grudzień/styczeń. Trzymam kciuki za wszystkich. Kiedyś wszystkim nam się uda spełnić marzenia
PowodzeniaKochana odpocznij i wracaj do nas jak będziesz gotowa! Ja teraz też zaczynam od nowa - druga punkcja przede mną. 3mam kciuki za ciebie
No najwazniejsze ❤ na szczęście on umie mnie pocieszyć i uspokoic.Najważniejsze że masz wsparcie w staruszku . To wszystko dla Waszego dobra [emoji3590]później już musi być tylko lepiej . I lekarz też ok że powiedział że odłożyć a nie teraz robić transfer na siłę jak z wynikiem coś nie tak . Pewnie wie co robi żeby wszystko było w jak najlepszym porządku[emoji3590]