reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czekamy i czekamy 🙈🙈🙈
Ja tu zaraz jajko zniosę, albo osiwieje... Nie wiem w sumie co by było lepsze 🙈 no nic innego nam nie pozostało jak poczekać do jutra... Mam nadzieję że to zostanie nam wynagrodzone i zobaczymy same dobre wiadomości ✊✊✊✊wybieram to drugie.... Przynajmniej będę mogła zmienić kolor włosów 😁🙈 @sarenkamala wysyłam na priv numer konta.... Muszę iść do fryzjera przez Ciebie bo osiwialam 🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈

Kochane! Jeśli chodzi o mnie, pierwsza próba nieudana, druga pewnie dopiero w styczniu. Nie mamy nic zamrożonego, nie mamy wyboru. Pewnie wrócę do Was grudzień/styczeń. Trzymam kciuki za wszystkich. Kiedyś wszystkim nam się uda spełnić marzenia ❤️
Kochana odpocznij i wracaj do nas jak będziesz gotowa! Ja teraz też zaczynam od nowa - druga punkcja przede mną. 3mam kciuki za ciebie ❤️

reklama
Najważniejsze że masz wsparcie w staruszku . To wszystko dla Waszego dobra [emoji3590]później już musi być tylko lepiej . I lekarz też ok że powiedział że odłożyć a nie teraz robić transfer na siłę jak z wynikiem coś nie tak . Pewnie wie co robi żeby wszystko było w jak najlepszym porządku[emoji3590]
No najwazniejsze ❤ na szczęście on umie mnie pocieszyć i uspokoic.
Tez sie ciesze, ze nie naciskali. Rozmawiala z glowna lekarka kliniki i wtedy zasugerowali te badania. Dobrze, bo pewnie jakby powiedzieli, zeby podchodzic to bym sie zdecydowała choc mialam meza na linii i on byl za tym, zeby nie startowac. Mysle, ze to byla dobra decyzja.

Do góry