Super ,gratulacjeZ 10 zostało 7, z czego 3 zamrozili, a 4 poszły dalej, dziś dzwoniła babka, że super się hodują i w sob transfer 1,a 3 do mrożenia dokładnie, świeży transfer 5 dniowej blastki
reklama
eij
Fanka BB :)
Ja bym nie badałaJadę na betę potwierdzić niepowodzenie jak sądzicie warto mi zbadac progesteron czy to bez sensu?
sarenkamala
Dziewczyny mam do Was pytanie. Do nastepnej stymulacji będziemy poodchodzic tak szybko jak tylko będzie to mozliwe.
Mamy w planach wyskoczyć do Polski w październiku tak sobie siedzę i mysle skoro fizycznie ze mną wszystko Ok to może warto byłoby przepadać immunologie, bo pewnie w Anglii mi tego nie zrobią.
Kto mi może wydać skierowanie na takie badanie? Czy powinnam udać się do kliniki leczenia niepłodności czy wystarczy zwykły immunolog? Jesli zrobiłabym wszystkie testy w pl i coś wyszłoby nie tak wtedy mogłabym przedstawić dokumentacje medyczna angielskiemu doktorkowi i nie mógłby tego olać
Mamy w planach wyskoczyć do Polski w październiku tak sobie siedzę i mysle skoro fizycznie ze mną wszystko Ok to może warto byłoby przepadać immunologie, bo pewnie w Anglii mi tego nie zrobią.
Kto mi może wydać skierowanie na takie badanie? Czy powinnam udać się do kliniki leczenia niepłodności czy wystarczy zwykły immunolog? Jesli zrobiłabym wszystkie testy w pl i coś wyszłoby nie tak wtedy mogłabym przedstawić dokumentacje medyczna angielskiemu doktorkowi i nie mógłby tego olać
sarenkamala
Ja się wykończę … serio…
Trzy dni temu zaczelam plamić, wczoraj odebrałam bete z wynikiem 1.
Zadzwoniłam dzisiaj do szpitala mowie o tym plemieniu, ze chyba okres mi się zaczyna. Lekarz mówi zrób test, na teście dwie krechy.
Nie wiem skad skoro wynik bety to 1, jutro jadę do szpitala. Wykończyć się idzie nerwowo.
Zadzwoniłam dzisiaj do szpitala mowie o tym plemieniu, ze chyba okres mi się zaczyna. Lekarz mówi zrób test, na teście dwie krechy.
Nie wiem skad skoro wynik bety to 1, jutro jadę do szpitala. Wykończyć się idzie nerwowo.
Załączniki
Orchidea33
Dzieki! Wszystko mozliwe ze to jest powod niepowodzen. Teraz pobrali wycinek do zbadania czy bakterie czy immunologia. Pod koniec września powinny byc wyniki i jak cos to antybiotyk.CD138 to stan zapalny do przeleczenia antybiotykami, Reszta nic mi nie mówi.
Ten stan zapalny może być powodem braku implanacji, więc dobrze że to wykryli.
agulla84
ile dni po transferze jesteś? 3 dniowy zarodek?Ja się wykończę … serio…
sarenkamala
5 dniowa blastka dzisiaj 11dpt ale tu nie ma na co liczyc pierwsza beta w 6dpt wynosiła 6.2 druga beta 8dpt tylko 1 wiec nie mam kur… zielonego pojęcia skąd ta druga krecha.ile dni po transferze jesteś? 3 dniowy zarodek?
Żarty sobie ze mnie robi życie.
Mimi94
Może coś nie tak było z wynikiem w 8dpt?...
5 dniowa blastka dzisiaj 11dpt ale tu nie ma na co liczyc pierwsza beta w 6dpt wynosiła 6.2 druga beta 8dpt tylko 1 wiec nie mam kur… zielonego pojęcia skąd ta druga krecha.
reklama
Kachar
A dzisiaj bety nie robiłaś?5 dniowa blastka dzisiaj 11dpt ale tu nie ma na co liczyc pierwsza beta w 6dpt wynosiła 6.2 druga beta 8dpt tylko 1 wiec nie mam kur… zielonego pojęcia skąd ta druga krecha.
Podziel się: