Ja tez nic nie musialam przedstawiac ale moj lekarz zapytal czy w razie kontroli jestem w stanie udowidnic ze zamieszkujemy z mezem od 2 lat w WawieMoże być i np. umowa najmu mieszkania. Ja nic nie musiałam udowadniać, wystarczyło oświadczenie że od 2 lat mieszkamy w wwie
reklama
Co by nie było. Ważne że hajs się zgadza [emoji16]Ja tez nic nie musialam przedstawiac ale moj lekarz zapytal czy w razie kontroli jestem w stanie udowidnic ze zamieszkujemy z mezem od 2 lat w Wawie[emoji6]
Witam,Laski czy ktoras potrzebuje Agolutin??? Czeki domiesniowy progesteron,niestety trzeba w zadek kluc,ale jest super dobry.
Mam 4op na zbyciu.
czy nadal ma Pani Agolutin
PotrzebujeCudu
Fanka BB :)
Czytam właśnie o Twoich perypetiach i jest mi strasznie przykro że transfer Ci odwołali [emoji3064][emoji3064][emoji3064][emoji3064] Ale do następnego transferu będziesz już przygotowana najlepiej jak tylko się da [emoji110][emoji110][emoji110] Dziś po tych wszystkich stresach zasłużyłaś na dużo wina... Najważniejsze że kropek prawidłowo zamrożony [emoji110][emoji110][emoji110]Zarodek zamrozil sie prawidlowo. Wlasnie dzwonili.
annemarie
Brakuje tu jeszcze innych dwoch cudow
MamWitam,
czy nadal ma Pani Agolutin
Orchidea33
Byle tylko teraz wyszły te badania i bylo tak, zeby dalo sie wyleczyc i zeby się w końcu udalo.To czekanie rozwala czlowieka na czesci.Cieszysz sie jak glupia i bach,prosto w serce.Ja tez po lbie dostalam....
Ja to dzis nie wytrzymalam. Peklam w autobusie. Lzy laly mi sie po policzkach. Nawet sie nie zastanawialam czy ktos na mnie patrzy nie. Teraz juz jest troche lepiej choc wciaz mam takie, ze kurde moglam wlasnie siedziec z kropkiem w brzuchu ;(
Evela.6
Całe szczęście [emoji3590]Zarodek zamrozil sie prawidlowo. Wlasnie dzwonili.
Teraz Ty zadbaj o siebie i wracaj po niego!
eij
Będziesz jeszcze siedziała z kropkiem w brzuszku tylko trochę cierpliwości jeszcze. Ważne żebyś była zdrowa i bez żadnych kolejnych niespodzianek.Byle tylko teraz wyszły te badania i bylo tak, zeby dalo sie wyleczyc i zeby się w końcu udalo.
Ja to dzis nie wytrzymalam. Peklam w autobusie. Lzy laly mi sie po policzkach. Nawet sie nie zastanawialam czy ktos na mnie patrzy nie. Teraz juz jest troche lepiej choc wciaz mam takie, ze kurde moglam wlasnie siedziec z kropkiem w brzuchu ;(
Orchidea33
No mega ciezko bo przeciez do tego transferu wszystko sprawdzalam, byl ten scratching i inne cuda. Dzis zrobili mi prog to mialam 33. No idealnie. Nic.. czekam w pon ma dzwonic lekarka co Mer.cik powiedzial odnosnie tego jeszcze jednego badania. Czy robimy na żywca (czyli czujesz jak dlubia jakby chcieli wkluc sie do zoladka przez macice) czy w znieczuleniu.Czytam właśnie o Twoich perypetiach i jest mi strasznie przykro że transfer Ci odwołali [emoji3064][emoji3064][emoji3064][emoji3064] Ale do następnego transferu będziesz już przygotowana najlepiej jak tylko się da [emoji110][emoji110][emoji110] Dziś po tych wszystkich stresach zasłużyłaś na dużo wina... Najważniejsze że kropek prawidłowo zamrożony [emoji110][emoji110][emoji110]
reklama
Orchidea33
Dzieki ❤ oby tak było. Bo na razie widze wszystko w czarnych barwach. Chyba musze sie z tym wszystkim oswoicBędziesz jeszcze siedziała z kropkiem w brzuszku tylko trochę cierpliwości jeszcze. Ważne żebyś była zdrowa i bez żadnych kolejnych niespodzianek.
Podziel się: