reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dla tych co nie wiedza,czy dadza rade,czy jest sens,czy po co i na co....

wlasnie po to.......[emoji173]
Albo po to... [emoji171][emoji171]
IMG_20210801_194337_Bokeh.jpeg

Nie no wiem to.. zla jestem, ze nikt sie nie skontaktowal i ze ten zarodek rozmrozili. To jest dla mnie najgorsze. Teraz musze przelknac to co jest i czekac na wyniki. Jeszcze jedno pobranie mnie czeka ale musi wrocic Mer.cik. bo dzis sie bali pobrac bo wejscie jest ciasne i bala sie ze przebije macice. Wiec lepiej, ze nie probowala jakby miala zrobic krzywde. Kolejny mc czekania... ciekawa w ogóle jestem, bo jak jest to zapalenie to czy faktycznie nie czeka mnie jeszcze wizyta u Syd.ora.
To czekanie rozwala czlowieka na czesci.Cieszysz sie jak glupia i bach,prosto w serce.Ja tez po lbie dostalam....

reklama
No raczej wiem co mówię. Dwa razy już korzystałam [emoji4]
No ale oświadczasz ze mieszkasz. A podatki płaci się tam gdzie mieszkasz. Wiec jedno jest równe drugiemu. Mogą to sprawdzić. Tez korzystałam i dowiadywałam się co oświadczam. Jak masz gdzieś zamieszkanie to tam zgłaszasz się do US i tam odprowadzasz podatki.

Do góry