Fredzia jesteś już gruba? [emoji7]Ja mam teraz 16+3 i jestem w trakcie schodzenia a brałam potężne dawki. Wczoraj wzięłam ostatni Cyclogest i teraz będę brać przez kilka dni progesteron besins. On ma dawkę tyko 200mg. Wiem że dziewczyny szybciej schodzą z proga niż ja, ale wolę się słuchać zaleceń z kliniki [emoji848]
reklama
O kurcze u Ciebie to już...u mnie podobnie obstawiam,że w czwartek transfer ,ale to wszystko zależy od piku Lh, przy sztucznym transfer blastki mialam 19 dc,teraz wiem jedno dwa dni zwolnienia i rzucam na luz,w poprzednim cyklu dużo zawirowan,wyjazd za granicę zmiana klimatu ,praca po 12 h, wiem że należy po transferze wrócić do normalnego życia, ale moje takim nie jest,ciągły bieg,trzymam mocno kciuki za Ciebie,będę gorąco myśleć we wtorek- w kupie siła- może razem łatwiej przetrwamy ten horror czekania na beteNo pewnie ze spróbować skoro owu są. Tak było nawet nie tyle cienkie co niewłaściwe.
dzie byłam na wizycie na sztucznym 12 dc i jest już 8 mm wiec we wtorek planowany transfer. Kciuki trzymajcie bo wiecie jakie to ważne dla mnie napewno
Oj gdybym ja tam była, to bym tak pocięła, bo prawda jest taka ze trzeba głośno mówić o znieczulicy i przepaści jaka w ludziach jest,brak empatii...w smutnych czasach przyszło nam żyćKuźwa aż muszę wam napisać bo zwariuje .... Właśnie się kolejny raz przekonałam jaka panuje znieczulica wśród ludzi pojechałam wieczorem na zastrzyk do szpitala ( w końcu zdrowieje i jutro prawdopodobnie już ostatni rano wezmę głos mi wraca i już nie duszę się , dziś w końcu od tygodnia pierwszy raz jak spałam w dzień , nie dusiłam się jednym słowem w końcu zdrowieje ) ale do rzeczy ... Stoję w kolejce na sorze żeby wypełnić ankietę i moc isc na zastrzyk ... Pełno ludzi w okol którzy też czekają( ja byłam ostatnia ) ale nie o to chodzi ... Patrzę idzie facet z kobietą która ledwo stoi na nogach , walczy o każdy oddech ... Nie może go złapać ale walczy ... Wchodzę do kontenera po ratownika i mówię że tam kobieta bardzo źle się czuje i potrzebuje pomocy , ratownik szybko wychodzi bez kolejki bierze tą kobietę do kontenera i bada ... Okazało się że miała wszystkie oznaki covida ... Ale chodzi o to że jak ta kobieta weszła do kontenera ludzie którzy stali w kolejce do mnie z pretensjami że zareagowałam , że oni też czekają ... Kuźwa ja rozumiem że stali tam też starsi ludzie , jedna kobieta czekała na zszycie q druga też na zastrzyk ... Kuźwa ale oni mogli poczekać ... A ta kobieta nie ... Jak można być takim człowiekiem ? Jak można nie pomoc ? Aż się cała zagotowałam jak oni z pretensjami do mnie wyskoczyli że oni też czekają ... Kuźwa ale oni mogą oddychać ... Stali bez problemu ...a ta dziewczyna ... Masakra ... Ona ledwo szła ... Bałam się że za chwilę straci przytomność ... Tak to wyglądało .... Wr ... Jako jedyna zareagowałam i jeszcze dostałam opierdziel .... Masakra
Brałam 3x Cyclogest + 1x Prolutex, ale po tych dawkach mój progesteron był ciągle trochę za mały i lekarka zwiększyła mi do 2x Prolutex + Cyclogest bez zmian. Ogólnie zaleciła schodzić z proga jeśli wynosi ponad 50.A jaka dawkę miałaś wyjściową łącznie? I od którego tygodnia zaczęłaś schodzić z proga?
I Prolutex odstawiłam ok 13tygodnia , ok 14 tygodnia zmniejszyłam Cyclogest do 2x1, ok 15 tygodnia brałam już tylko Cyclogest x 1. A teraz będę brała przez jakiś tydzień 1x progesteron besins.
No tak średnio . Rano mam mały brzuch a popołudniu większy . I cały czas sprawdzam czy nie zmalałFredzia jesteś już gruba? [emoji7]
Przytyłam na razie ok 3kg
Biedroneczka28
Fanka BB :)
Ahaha mam to samo, sprawdzam czy czy nie zmalał ciągle[emoji2356][emoji1]No tak średnio [emoji848]. Rano mam mały brzuch a popołudniu większy [emoji848]. I cały czas sprawdzam czy nie zmalał [emoji28]
A jak leżę na płasko to prawie w ogóle go nie widać. Mąż mnie maca w łóżku po tym niby brzuchu i mnie wkur.wia że nie mam brzucha. Mówię mu że zostawiłam na dole w kuchniAhaha mam to samo, sprawdzam czy czy nie zmalał ciągle[emoji2356][emoji1]
2,5 dnia. No właśnie ja myślałam by przerwa była minimalna i min jest 2 dni. chciałam sprawdzić czy to coś zmieni jeśli będzie mniejsza.U nas sex był w piątek wieczorem, a badanie w poniedziałek o 16.
Ja jeszcze nie wróciłam do wagi sprzed ciąży [emoji85] a już dziś 27+0No tak średnio [emoji848]. Rano mam mały brzuch a popołudniu większy [emoji848]. I cały czas sprawdzam czy nie zmalał [emoji28]
Schudłam 5 a wróciło dopiero 3 [emoji1745]
Też długo u mnie brzucha wogole nie było widać [emoji1745]
reklama
laChance
Fanka BB :)
Za kciuki Dziekuje i tez będę trzymała za ciebie. Powodzenia. Ja mam nadzieje ze nic się nie wydarzy bo mam chorych w domu i boje się se mnie zarazą brrrrO kurcze u Ciebie to już...u mnie podobnie obstawiam,że w czwartek transfer ,ale to wszystko zależy od piku Lh, przy sztucznym transfer blastki mialam 19 dc,teraz wiem jedno dwa dni zwolnienia i rzucam na luz,w poprzednim cyklu dużo zawirowan,wyjazd za granicę zmiana klimatu ,praca po 12 h, wiem że należy po transferze wrócić do normalnego życia, ale moje takim nie jest,ciągły bieg,trzymam mocno kciuki za Ciebie,będę gorąco myśleć we wtorek- w kupie siła- może razem łatwiej przetrwamy ten horror czekania na bete
Podziel się: