reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kuźwa aż muszę wam napisać bo zwariuje .... Właśnie się kolejny raz przekonałam jaka panuje znieczulica wśród ludzi 😔😔😔😔😔 pojechałam wieczorem na zastrzyk do szpitala ( w końcu zdrowieje i jutro prawdopodobnie już ostatni rano wezmę 😍😍😍😍 głos mi wraca i już nie duszę się , dziś w końcu od tygodnia pierwszy raz jak spałam w dzień , nie dusiłam się 😍😍😍 jednym słowem w końcu zdrowieje 😁) ale do rzeczy ... Stoję w kolejce na sorze żeby wypełnić ankietę i moc isc na zastrzyk ... Pełno ludzi w okol którzy też czekają( ja byłam ostatnia 🙈) ale nie o to chodzi ... Patrzę idzie facet z kobietą która ledwo stoi na nogach , walczy o każdy oddech ... Nie może go złapać ale walczy ... Wchodzę do kontenera po ratownika i mówię że tam kobieta bardzo źle się czuje i potrzebuje pomocy , ratownik szybko wychodzi bez kolejki bierze tą kobietę do kontenera i bada ... Okazało się że miała wszystkie oznaki covida ... Ale chodzi o to że jak ta kobieta weszła do kontenera ludzie którzy stali w kolejce do mnie z pretensjami że zareagowałam 😤, że oni też czekają ... Kuźwa ja rozumiem że stali tam też starsi ludzie , jedna kobieta czekała na zszycie q druga też na zastrzyk ... Kuźwa ale oni mogli poczekać ... A ta kobieta nie ... Jak można być takim człowiekiem ? Jak można nie pomoc ? Aż się cała zagotowałam jak oni z pretensjami do mnie wyskoczyli że oni też czekają ... Kuźwa ale oni mogą oddychać ... Stali bez problemu ...a ta dziewczyna ... Masakra ... Ona ledwo szła ... Bałam się że za chwilę straci przytomność ... Tak to wyglądało .... Wr ... Jako jedyna zareagowałam i jeszcze dostałam opierdziel .... Masakra 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Bardzo dobrze sie zachowalas.Brawo dla Ciebie.👏👏
Ja Ci powiem ze ja np.mam tendencje do zaczepiania ludzi lezacych na ulicy i nie wazne czy lezy napruty bezdomny czy elegancki pan.Zawsze podchodze i pytam czy wszystko wporzadku i denerwuje mnie to ze jak lezy brudny widac ze lubiacy sobie wypic czlowiek to kazdy go obchodzi z daleka bo mysli ze nawalony.A bywa ze i taki czlowiek czasami zle sie poczuje i nie za sprawa alkoholu.Dlatego zachowalss sie super👍

reklama
No tak średnio 🤔. Rano mam mały brzuch a popołudniu większy 🤔. I cały czas sprawdzam czy nie zmalał 😅
Przytyłam na razie ok 3kg
A daj spokoj.Moj brzuch w 9 miesiacu byl tak maly ze nikt nnie w kolejkach nie przepuszczal-serio wygladal jak u niektorych kobiet moze 5 miesc.ciazy.Naprawde byl maly i ciagle na wizytach pytalam polozne dlaczego jest taki maly.Ale przez to wygladalam super i na ciuchy ciazowe nie wydawalam.Mialam jefne spodnie ktore i tak nawet w 9 mies.ciazy spadaly mi bo nie mialy sie na czym trzymac😄A lekarz dzien pprzed porodem powiedzial mi ze moj brzuszek jest bardzo zgrabny.Przytylam 17kg😱 a i tak wiekszosc to niunia-3180g i wody plodowe.Po pporodzie na 3 dzien juz mbie bylo -7kg😆
Takze Werka ciesz sie malym brzusiem i zdrowym niuniem🙂

Bardzo dobrze sie zachowalas.Brawo dla Ciebie.👏👏
Ja Ci powiem ze ja np.mam tendencje do zaczepiania ludzi lezacych na ulicy i nie wazne czy lezy napruty bezdomny czy elegancki pan.Zawsze podchodze i pytam czy wszystko wporzadku i denerwuje mnie to ze jak lezy brudny widac ze lubiacy sobie wypic czlowiek to kazdy go obchodzi z daleka bo mysli ze nawalony.A bywa ze i taki czlowiek czasami zle sie poczuje i nie za sprawa alkoholu.Dlatego zachowalss sie super👍
Oj ja też zawsze reaguje, właśnie vez takich bezdusznych ludzi którzy nie reagują wcale kolezanki tato zmarł parę lat temu... Na środku miasta .... Dostał zawału, a że nie był ubrany jakoś super ekstra ludzie myśleli że to pijaczek czy bezdomny... Nikt nie zareagował... Karetka była wezwana zbyt późno... Pan nie przeżył... 😔😔😔😔 Ile to razy wzywałam pogotowie bo ktoś leżał bez ruchu a ludzie przechodzili obojętnie.... Raz nawet na środku drogi mój mąż stawał bo pan się przewrócił i trzeba było mu pomóc... To nie chodzi o to że mam dobre serce, tego nauczyła mnie mama. Ze nir można byc obojętnym na ludzka krzywdę, trzeba pomagać bo nigdy nie wiadomo kiedy ja będę potrzebować tej pomocy... Ile razy w dzieciństwie moim ktoś śmiał się z niepełnosprawnych, biednych, starszych czy bezdomnych... Mama specjalnie zapisała mnie do klasy integracyjnej (były ta. Zdrowe i chore dzieci) biedna byłam w dzieciństwie.... Niejednokrotnie brakowało nam na chleb, stara też kiedys będę a jeśli chodzi o bezdomnych... Każdemu może się noga powinac.. Mam nawet sąsiadów, kiedyś kupa kasy. Własny kierowca, dwa mieszkania żyli bardzoooo bogato... Nawet kiedyś przynieśli mojemu bratu komputer... Jako jedyni nie mieliśmy bo nie było nnas stać na komputer a mój brat od zawsze był mózgiem jeśli chodzi o internet, komputery itp. Pomogli mu spełniać się w jego małej pasji... Teraz... Ledwo wiążą koniec z końcem, skończyły się drogie wycieczki, nie ma już kierowcy i fryzjera co 2 dni na głupie czesanie. Zapoznali się z autobusem i żyją oszczędnie... Tak że jak widać życie bywa bardzo przewrotne...

Dziewczyny ja jutro połówkowe na 6 rano i już sram lodem na 3m 🙈
Boje się tym bardziej ze dzidziuś czasem puknie , czasem smyrnie ale to nieregularnie 😞 aż mi niedobrze z tego stresu 🤢
Będzie dobrze! Jutro razem się stresujemy 🙈 ja mam transfer i też juz ledwo siedzę 🥵 jeszcze jakas chrapkę zlapalam, chyba jednak za duzo gadam 😂

Będzie dobrze! Jutro razem się stresujemy 🙈 ja mam transfer i też juz ledwo siedzę 🥵 jeszcze jakas chrapkę zlapalam, chyba jednak za duzo gadam 😂
Kup fliorde sobie bądź isle... To to samo tylko jedno tańsze drugie droższe... Można je brac prze i po transferze... Nawilżają błonę śluzową gardła. Polecam ❤️
I oczywiście trzymam kciuki, aby kropus został z Tobą na długie miesiące w brzuszku i na lata w serduszku ❤️❤️❤️❤️❤️

reklama
Do góry