Wejdę już dzwoniłam i mogęA nie możesz wejść z nim?
reklama
A co to et? Homozygota to chyba acard każą brać jeśli nie uczulona.No mi wyszło pai1 homozygota 4g4g tak to jest chyba ...no i zakrzepica
A Ty już po Et ?
No tak w sumie miałoby sens.Teraz mnie zaciekawilyście ... Bo mój mąż też miał operację przepukliny pachwinowej i wiem że na pewno mu ją źle wykonali ... Ma teraz drugą stronę do zrobienia i przy okazji USG poprosił o wykonanie tej zrobionej i od razu powiedzieli że jest źle wykonana ... Trzeba poprawiać ... Myślicie że to mogło być u niego przyczyną braku armi ??? Kurdeee nie pamiętam teraz kiedy miał operację a kiedy robił wyniki ... Ale zaciekawiło mnie to bardzo
eij
Fanka BB :)
nie wiem czy to jest to samo ale mój mąż miał tzw uciekające jądro i za dziecka dwa razy sprowadzali mu do moszny z jamy brzusznej. I wtedy się okazało że jądro było zbyt długo w wyższej temperaturze właśnie w jamie brzusznej i przez to utraciło swoje właściwości, w sumie to zagotowało sięTeraz mnie zaciekawilyście ... Bo mój mąż też miał operację przepukliny pachwinowej i wiem że na pewno mu ją źle wykonali ... Ma teraz drugą stronę do zrobienia i przy okazji USG poprosił o wykonanie tej zrobionej i od razu powiedzieli że jest źle wykonana ... Trzeba poprawiać ... Myślicie że to mogło być u niego przyczyną braku armi ??? Kurdeee nie pamiętam teraz kiedy miał operację a kiedy robił wyniki ... Ale zaciekawiło mnie to bardzo
PsychoPatka91
Kobietko, weź się w garść!! Idź na tą betę, a facetem się nie przejmuj Kochana!!Sama nie wiem.. Boję się... Póki co męczę się ze zgagą...
annemarie
I tak cie bedzie kłuł przez pol ciazy...przeczekasz?Dzięki ale dzisiaj na pewno nie pójdę... Kłuję mnie prawy jajnik więc to bez sensu...
annemarie
Jakiego
tlumacza?Podchodzicie prywatnie czy w DE tez jest finansowane przez państwo?
Jesli finansowane przez państwo zawsze możesz poprosic o tłumacza na telefonie wtedy wszystko sama dopytasz. Jak się czujesz?
PsychoPatka91
Ojj tak, jesteśmy twarde! Ja miałam tylko 1 babkę obok siebie. Mi się tylko pić chciałoMy POLKI jesteśmy twarde sztuki. Po punkcji na sali byłam z Arabką i Angielka.
Te biedne popłakiwały, leżały a ja odrazu o jedzenie i picie pytałam Jak przyszedł lekarz powiedzieć ile jajeczek to zapytałam czy już mogę do domu isc (jakoś po pół godziny od punkcji) chyba wszyscy mieli tam ze mnie niezłą bekę.
PsychoPatka91
Hej, jeśli dobrze pamiętam, to w DE mieszkasz?Jakiego
tlumacza?
reklama
JestemMama!
Dokładnie ... Właśnie znalazłam papiery że na pierwszej wizycie byłam z mężem 5 lat temu w klinice ... A operację miał chyba z 7 lat temu ... Kurde .... Jeszcze muszę tylko znaleźć kiedy robił wyniki nasienia ... No dobra jak już to wszystko znajdę to co dalej ????No tak w sumie miałoby sens.
Podziel się: