reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymam kciuki za wyniki. Będziesz miała jutro od razu wyniki czy trzeba czekać? Mój robi za tydzień dokładnie. Jestem ciekawa czy w ogóle coś damy radę zdziałać on bardzo się denerwuje w tym pokoiku i tam baaardzo średnio idzie.
Będą następnego dnia dopiero.
Różyczkę i świnkę przechodził w dzieciństwie ale bez żadnych powikłań no i żadnych zabiegów nie miał nigdy żadnych operacji. Nie wiem już gdzie szukać przyczyny.
Mój też miał świnkę, ale mówił, że nie miał żadnych powikłań. Poza tym był bardzo wczesnym wcześniakiem to może dlatego. Albo jednak to przegrzewania jąder [emoji85]

On nie ma focha... On mi wczoraj zarzucił, że biorę za gorący prysznic..bo lustro było zaparowane... A kąpałam się w ciepłej ale nie gorącej wodzie....nawet nie stałam cały czas pod strumieniem... Wiesz... Chcę zaszkodzić fasolce w zagnieżdżaniu... Bo przecież po co te wszystkie zastrzyki, ta cała chemia... Mam totalnego doła... Wiem, że jak się nie uda to będzie moja wina no bo kogo... Ale wiem też, że to wszystko przez te ciepłe prysznice... I wiem, że on tak uważa, że to moja wina.... Nie chcę go dzisiaj widzieć i nie chce poznać bety...
Faceci.... Nie przejmuj się kochana, olej go dzisiaj i zajmij się sobą. Każda z nas wie, że nie robimy nic, aby zaszkodzić... Wręcz przeciwnie, wielu facetów nie byłoby stać na tyle poświęceń i wyrzeczeń... No ale to może jakiś sposób reakcji na stes, który macie teraz... Przemysli I przeprosi, zobaczysz.

Nie wygaduj bzdur i nie grzesz że nie ma . Jest napewno tylko idź na wyniki bety a nie dobijaj się cieniem z testu . A chłopy takie są no nie każdy ale mój tak że jak jest nerwówka to jest karta przetargową kogo wina ale oni są tak zbudowani nie którzy że ich IQ wystarcza tylko na pretensje wtedy kiedy nie trzeba [emoji134]Główka do góry i nie bierz wszystkiego do siebie . Wiem że Ci przykro po takich słowach ale napewno jemu też głupio że tak powiedział w nerwach ja też nie raz chlapnę w nerwach dużo nie potrzebnych słów a później mnie gryzie sumienie . Proszę nie smutaj [emoji3590]
Ale przecież przez mój ciepły prysznic nie ma kropka....

A badanie AZF robiliście?
Kurcze moze jednak to powikłanie po tych chorobach :(
Mój mąż ma azzosperie. Kariotyp prawidłowy, azf i crtf brak mutacji. Wyszło coś w heterozygocie. Ale to nie żadna mutacja, tylko zwiększone prawdopodobieństwo poronień i problemów z łożyskiem. A z przebytych chorób miał świnkę i miał też operacje na przepuklinę 😞
Ale dziewczyny walczcie, my „wydarliśmy” córkę ♥️. Mamy nadzieję, że jeszcze nam się uda 😁✊🏻

Trzymam kciuki za wyniki. Będziesz miała jutro od razu wyniki czy trzeba czekać? Mój robi za tydzień dokładnie. Jestem ciekawa czy w ogóle coś damy radę zdziałać on bardzo się denerwuje w tym pokoiku i tam baaardzo średnio idzie.
Może byłoby lepiej gdyby sam tam poszedł? Przecież tam nikt nie robi z pobrania nasienia jakiegoś wydarzenia... Badanie jak każde inne. I muszę powiedzieć, że prawie wszyscy faceci idą sami a nie z partnerkami... Może mógłby się bardziej wyluzować...

Dzięki ale dzisiaj na pewno nie pójdę... Kłuję mnie prawy jajnik więc to bez sensu...
Nie wygaduj bzdur i nie grzesz że nie ma . Jest napewno tylko idź na wyniki bety a nie dobijaj się cieniem z testu . A chłopy takie są no nie każdy ale mój tak że jak jest nerwówka to jest karta przetargową kogo wina ale oni są tak zbudowani nie którzy że ich IQ wystarcza tylko na pretensje wtedy kiedy nie trzeba [emoji134]Główka do góry i nie bierz wszystkiego do siebie . Wiem że Ci przykro po takich słowach ale napewno jemu też głupio że tak powiedział w nerwach ja też nie raz chlapnę w nerwach dużo nie potrzebnych słów a później mnie gryzie sumienie . Proszę nie smutaj [emoji3590]

reklama
Do góry