reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Posiedziałabym z Tobą, ale jutro, a właściwie to już dzisiaj za kilka godzin muszę wstać do pracy, chociaż jeszcze się nawet nie położyłam. Dlatego idę choć na chwilkę przytulic się do poduszki i do męża.
Tobie tez tak radzę zrobić:-)
Dobranoc. Spokojnej nocy.

k,NDgzNTI5OTEsNDgyOTQyMDI=,f,6668d1d8.gif

reklama
Lawendowy doskonale Cię rozumiem, że mimo całej energii czasami przychodzi czas kiedy bateria się wyładuje, uśmiech znika i pojawiają się łzy. Oby te łzy były wynagrodzone i żeby Twoje marzenie wreszcie się spełniło, a wszelkie smuteczki odeszły w zapomnienie. Cieszę się, że powoli nastrój się poprawia, a energia powraca. Także jako pierwsza Cię wyciskam z całych sił by dodać Ci jeszcze więcej energii ( bo zaraz zleci się tłum dziewczyn i będziesz cały dzień przytulana). Oj nie wiem jak dasz radę oddychać przy tych uściskać. :rofl2::rofl2::rofl2:.

Także dzisiejszy dzień ogłaszam ogólnopolskim dniem przytulania lawendowego snu. :-) Może od tych uścisków pogoda nam się zmieni? Bo tak myślę, że jeden uśmiech lawendowego i cały śnieg stopnieje.

Ja też idę odwiedzić łóżeczko czy jeszcze stoi na swoim miejscu i wygląda tak samo jak poprzedniej nocy.

Miłych snów o naszych marzeniach, które już niebawem okażą się rzeczywistością :-D

Kochane staraczki - po raz ostatni wprost z porodówki przesyłam Wam moc wirusków ciążowych *************************

Po 3 tygodniach pobytu na oddziale dziś w nocy zaczęły odchodzić nam wody. Leżymy sobie pod ktg, monitorujemy się i czekamy na 7.40 i męża. Jeszcze w to nie do końca wierzę, że wieczorem będę tulić moje szkraby.

Kochane staraczki - po raz ostatni wprost z porodówki przesyłam Wam moc wirusków ciążowych *************************

Po 3 tygodniach pobytu na oddziale dziś w nocy zaczęły odchodzić nam wody. Leżymy sobie pod ktg, monitorujemy się i czekamy na 7.40 i męża. Jeszcze w to nie do końca wierzę, że wieczorem będę tulić moje szkraby.

Lilonka powodzenia!!!!!!!!!!

Witajcie dziewczynki :-)

Ikasia jak się czujesz? Bierzesz no-spe? Nie denerwuj się pracą :) Pomyśl sobie, że jak będą tak fikać, to opuścisz ich prawie na 2 lata :szok: :-D

Madzialenak ale to musi być fajne uczucie :-) jak w brzusiu latają takie małe motylki od naszej kochanego Maluszka :-) A jak brzusio poszedł Ci do przodu to musi być superancka mała piłeczka (tak sobie wyobrażam) A to dobrze, bo oznacza, że szczuplutka jesteś :tak:
Ja Siofor nadal biorę i to od miesiąca już tą samą dawkę co Ty :-) 875. Ale powiem Ci, że dopiero teraz zaczynam się do niego przyzwyczajać, bo już nie mam takich strasznych mdłości i sensacji żołądkowych jak wcześniej, ale jeszcze czasami są :crazy: A Ty już Siofor odstawiłaś?

reklama
Malinuś Przesyłam fluidki!!! Przepraszam ze tak późno ale nie miałam wczoraj komputera...:sorry:
Ja brałam w 1/5 ampulki ovitrelle w pt i w pn a w środę robiłam sikacza-wyszła wyrazna czerwona druga kreska. A w czw beta 20,7. A ze test wykrywa stężenie od 26 to trochę tego ovi musiało jeszcze we krwi krążyć. Jutro zobaczymy ile jest tej mojej bety (lekarka mówiła ze właśnie w sb wynik będzie "prawdziwy").
Molla gratuluje! Moze drugi maluch pózniej sie zaimplantowal po prostu. Trzymam w każdym razie kciuki aby tak było ;-)
Jogo bardzo mi przykro:-(
Milenek ja nie wiem, nie znam sie na progesteronie:no:
Lilianka powodzenia!!!

Do góry