reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Muszę przyjmować co 6 godzin po 2 tabletki. Już tak myślałam żeby np te dwie tabletki dorzucić do jakiś w ciągu dnia
Nie musisz [emoji16] W sensie takim, ze jesli dawka sie zgadza to moze byc 3 razy dziennie, a nie 4. Nigdy nie slyszalam o tym, zeby ktos zlecal kobeicie w ciazy pobudki o 12h i o 6h00 na proga. To nieludzkie i bez sensu.

reklama
gdzie robiłaś ? Ja w Łodzi 1.9 i jeszcze Niemam kirów
Ja robiłam aktywność cytotoksyczna NK też w Łodzi w Apc ( obdzwoniłam cała Polskę, tylko tam robili 😱🙈 tzn. Wcześniej też w Krakowie bądź Katowicach ale jakieś pracę naukowe trwają i wszędzie odsyłali mnie z kwitkiem 🙈😔🙈) a robiłam 11 sierpnia... Na kiry czekałam okolo 3 tygodni, chodź w sumie nie wiem bo bałam się je odebrać i robiłam u siebie w klinice

Nie. Ja nie mam zamiaru karmić piersią więc nawet lepiej żeby go nie było 😜
Też tak mówiłam, do końca ciąży ani kropli nie było, miałam cc co też teoretycznie wpływa na laktacje a jak mi przystawili małego na pooperacyjnej to tryskało na kilometr, później z uwagi na różne problemy mm + kp, ale jakiś tak wyszło, że jesteśmy na kp co na chwilę obecną nawet lepsze bo mały nie toleruje mleka krowiego, które jest we wszystkich mm, a produktem mleko zastępczym typu nutramigen nie chcę go karmić. Tak więc nie mów hop, że nie będziesz karmić 😛

Ja robiłam aktywność cytotoksyczna NK też w Łodzi w Apc ( obdzwoniłam cała Polskę, tylko tam robili 😱🙈 tzn. Wcześniej też w Krakowie bądź Katowicach ale jakieś pracę naukowe trwają i wszędzie odsyłali mnie z kwitkiem 🙈😔🙈) a robiłam 11 sierpnia... Na kiry czekałam okolo 3 tygodni, chodź w sumie nie wiem bo bałam się je odebrać i robiłam u siebie w klinice
ja wszystkie wyniki miałam już w tym tygodniu czyli pare dni ale kirów niema jeszcze . Długo czekałaś na wyniki

ja wszystkie wyniki miałam już w tym tygodniu czyli pare dni ale kirów niema jeszcze . Długo czekałaś na wyniki
Ja w Łodzi robiłam aktywność i mrl, mrl przyszło pierwsze po 9 dniach dokładnie a aktywność wczoraj. Kiry robiłam u siebie w klinice 5 lipca a wyniki były 23 lipca z tym że jak mówiłam odebrałam je później bo się bałam 🤦‍♀️Ana też robiłam u siebie i czekałam w sumie nie wiem ile bo nie pamiętam kiedy był wynik, ale dosyć szybko

Edit : znalazłam... Wynik był 15 z ana2

No mnie cyce też bolą dodatkowo mój stwierdził "tej ale duże"... [emoji23]
Wychodzi na to, ze czas stymulacji, punkcji oczekiwanie na ilosc jajeczek i transfer to żaden stres dla mnie. Pierwsze pięć dpt tez było Ok, ale od dzisiaj mam taka nerwówkę, mętlik w głowie, ze nie wiem co ze sobą zrobić. Dzisiaj mam jakieś załamanie nerwowe i sobie nie radze. Strasznie sie boje, ze jednak sie nie udało 😔

reklama
Ja w Łodzi robiłam aktywność i mrl, mrl przyszło pierwsze po 9 dniach dokładnie a aktywność wczoraj. Kiry robiłam u siebie w klinice 5 lipca a wyniki były 23 lipca z tym że jak mówiłam odebrałam je później bo się bałam 🤦‍♀️Ana też robiłam u siebie i czekałam w sumie nie wiem ile bo nie pamiętam kiedy był wynik, ale dosyć szybko

Edit : znalazłam... Wynik był 15 z ana2
a to ja czekam na 2 wyniki jeszcze allo i Kiry 🤦🏻‍♀️ mam nadzieje ze przyjdą wyniki do okresu bo po okresie robię histero a potem już transfer wiec wyniki lepiej jak już będą teraz

Do góry