reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Muszę przyjmować co 6 godzin po 2 tabletki. Już tak myślałam żeby np te dwie tabletki dorzucić do jakiś w ciągu dnia
Nie musisz [emoji16] W sensie takim, ze jesli dawka sie zgadza to moze byc 3 razy dziennie, a nie 4. Nigdy nie slyszalam o tym, zeby ktos zlecal kobeicie w ciazy pobudki o 12h i o 6h00 na proga. To nieludzkie i bez sensu.

reklama
gdzie robiłaś ? Ja w Łodzi 1.9 i jeszcze Niemam kirów
Ja robiłam aktywność cytotoksyczna NK też w Łodzi w Apc ( obdzwoniłam cała Polskę, tylko tam robili 😱🙈 tzn. Wcześniej też w Krakowie bądź Katowicach ale jakieś pracę naukowe trwają i wszędzie odsyłali mnie z kwitkiem 🙈😔🙈) a robiłam 11 sierpnia... Na kiry czekałam okolo 3 tygodni, chodź w sumie nie wiem bo bałam się je odebrać i robiłam u siebie w klinice

Nie. Ja nie mam zamiaru karmić piersią więc nawet lepiej żeby go nie było 😜
Też tak mówiłam, do końca ciąży ani kropli nie było, miałam cc co też teoretycznie wpływa na laktacje a jak mi przystawili małego na pooperacyjnej to tryskało na kilometr, później z uwagi na różne problemy mm + kp, ale jakiś tak wyszło, że jesteśmy na kp co na chwilę obecną nawet lepsze bo mały nie toleruje mleka krowiego, które jest we wszystkich mm, a produktem mleko zastępczym typu nutramigen nie chcę go karmić. Tak więc nie mów hop, że nie będziesz karmić 😛

Ja robiłam aktywność cytotoksyczna NK też w Łodzi w Apc ( obdzwoniłam cała Polskę, tylko tam robili 😱🙈 tzn. Wcześniej też w Krakowie bądź Katowicach ale jakieś pracę naukowe trwają i wszędzie odsyłali mnie z kwitkiem 🙈😔🙈) a robiłam 11 sierpnia... Na kiry czekałam okolo 3 tygodni, chodź w sumie nie wiem bo bałam się je odebrać i robiłam u siebie w klinice
ja wszystkie wyniki miałam już w tym tygodniu czyli pare dni ale kirów niema jeszcze . Długo czekałaś na wyniki

ja wszystkie wyniki miałam już w tym tygodniu czyli pare dni ale kirów niema jeszcze . Długo czekałaś na wyniki
Ja w Łodzi robiłam aktywność i mrl, mrl przyszło pierwsze po 9 dniach dokładnie a aktywność wczoraj. Kiry robiłam u siebie w klinice 5 lipca a wyniki były 23 lipca z tym że jak mówiłam odebrałam je później bo się bałam 🤦‍♀️Ana też robiłam u siebie i czekałam w sumie nie wiem ile bo nie pamiętam kiedy był wynik, ale dosyć szybko

Edit : znalazłam... Wynik był 15 z ana2

No mnie cyce też bolą dodatkowo mój stwierdził "tej ale duże"... [emoji23]
Wychodzi na to, ze czas stymulacji, punkcji oczekiwanie na ilosc jajeczek i transfer to żaden stres dla mnie. Pierwsze pięć dpt tez było Ok, ale od dzisiaj mam taka nerwówkę, mętlik w głowie, ze nie wiem co ze sobą zrobić. Dzisiaj mam jakieś załamanie nerwowe i sobie nie radze. Strasznie sie boje, ze jednak sie nie udało 😔

reklama
Ja w Łodzi robiłam aktywność i mrl, mrl przyszło pierwsze po 9 dniach dokładnie a aktywność wczoraj. Kiry robiłam u siebie w klinice 5 lipca a wyniki były 23 lipca z tym że jak mówiłam odebrałam je później bo się bałam 🤦‍♀️Ana też robiłam u siebie i czekałam w sumie nie wiem ile bo nie pamiętam kiedy był wynik, ale dosyć szybko

Edit : znalazłam... Wynik był 15 z ana2
a to ja czekam na 2 wyniki jeszcze allo i Kiry 🤦🏻‍♀️ mam nadzieje ze przyjdą wyniki do okresu bo po okresie robię histero a potem już transfer wiec wyniki lepiej jak już będą teraz

Do góry