reklama
sarenkamala
Fanka BB :)
Hej! Jak tam u Ciebie dzisiaj? U mnie dalej jedna krecha, albo moja kropka jest mega leniuchem albo nic z tego nie będzie.U mnie chyba lipa... Tak mnie boli podbrzusze... Jak na @..Od rana.. No spa średnio pomogła..
Mimi94
Dzisiaj nic mnie nie boli [emoji123]
Zrobiłam test i po wyschnięciu wyszedł cień... A wczoraj po wyschnięciu nie było nic.. Ale to pewnie fabryczna
Zrobiłam test i po wyschnięciu wyszedł cień... A wczoraj po wyschnięciu nie było nic.. Ale to pewnie fabryczna
Hej! Jak tam u Ciebie dzisiaj? U mnie dalej jedna krecha, albo moja kropka jest mega leniuchem albo nic z tego nie będzie.
sarenkamala
Mnie tez już nic nie boli poza wielkimi wrażliwymi cycuchami. Czyli dalej jesteśmy w tej samej drużynie skoro jest cień może spróbuj wieczorem?Dzisiaj nic mnie nie boli [emoji123]
No to super a który masz już dpt?Dzisiaj nic mnie nie boli [emoji123]
sarenkamala
Od wczoraj jestem sama w domu, mąż wyjechał na szkolenie. Myślałam, ze będzie fajnie posiedzieć samemu, ze każde z Nas odpocznie. Niestety to chyba nie był dobry pomysl siedzę sama i ciagle się nakręcam.Dzisiaj nic mnie nie boli [emoji123]
eij
Muszę przyjmować co 6 godzin po 2 tabletki. Już tak myślałam żeby np te dwie tabletki dorzucić do jakiś w ciągu dniaAle czemu nie mozesz brac np 3-4-3, zamiast 4 3razy dziennie? Co za różnica?
eij
Czekaj czekaj bo będziesz się stresowała że beta za niska ...Zlinczujecie mnie [emoji23]
5dpt test biały, po wyschnięciu też..
6dpt i test po wyschnięciu ma cień...
Siła wyższa [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Ale M mi zabrania iść na betę tak szybko... Mam czekać![emoji23]
Mimi94
No mnie cyce też bolą dodatkowo mój stwierdził "tej ale duże"... [emoji23]
Mnie tez już nic nie boli poza wielkimi wrażliwymi cycuchami. Czyli dalej jesteśmy w tej samej drużynie [emoji6] skoro jest cień może spróbuj wieczorem?
reklama
Mimi94
6dpt,ale to tylko cień po wyschnięciu... [emoji23]No to super [emoji123]a który masz już dpt?
Podziel się: