Dziękuję [emoji3590] teraz Cię będę męczyć [emoji1787]
Super [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Gratulacje [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Gratulacje [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
I bardzo doberze, patrz jaki Twój zawzięty! Super zmotywowany. A u Was też jest czynnik męski?Jak najbardziej!!! Mój też się bronił rękami i nogami, a teraz leci aż kapcie gubi po drodze [emoji23][emoji3590]Zależy. Raczej tak, ale mogą być małe ilości, których test nie wykryje, to zależy od kobiety. Nie każda ma takie samo stężenie HCG w moczu. [emoji854]
Obym przegrała ja chyba obstawie 2 blastki, będę happySuper wyniki i to same bardzo dobre zarodki [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] Obyś tym razem przegrała ten zakład i co najmniej połowa zarodków była zdrowa [emoji16][emoji16][emoji16] Chociaż tak naprawdę potrzebny jest ten jeden który da zdrową ciążę [emoji16][emoji16][emoji16]
Super wyniki, masz piękne blastki. Oby wszystkie były zdroweDziewczyny mam już oficjalny wynik hodowli. Może zaczne od tego, że mój mąż powiedział, że jestem czarownicą my zawsze obstawiamy wyniki i znowu wygrałam 100 zł za poprawne oszacowanie. Przy pierwszej stymulacji też wygrałam ale 50 zł no więc zgadłam, że w 5 dobie będziemy mieć 3 blastki i ewentualnie w 6 dobie 2. Dzisiaj dołączyły 2 kolejne blastki-te które były w 5 dobie wczesnymi, czyli 2 spośród 7 zarodków. Mogło być więcej, bo start był świetny. Dowiedziałam się, że miałam 18 komórek dojrzałych na 23 pobrane, 16 poprawnie zapłodnionych i 16 zarodków w 3 dobie finalnie zostało 5 blastek klasy: 4AA, 4AA, 4AA, 4AB, 4BA i 4 BB z zeszlego roku. Lekarz mówi, że to świetny wynik jak na mój wiek...Wszystkie komórki zostały pobrane do badań ale nie wiadomo kiedy będzie wysyłka do Hiszpanii do laboratorium, bo oni chyba zbierają jeszcze komórki od innych dziewczyn i wysyłają hurtem, tak powiedział lekarz. Mam czekać.. Przede mną kolejny 3 zakład ile będzie poprawnych, czuję, że 1 bądź 2 powiem Wam dziewczyny, że ta stymulacja, po 10 miesiącach od tamtej pierwszej, dala zdecydowanie lepszy wynik. Wówczas pobranych miałam 22 komórki, teraz 23 ale różnica jest w ilości zapłodnionych, ilości blastek i zdecydowanie lepszej morfologii. A co zmieniłam? Od poronienia z końcem maja, 0 alkoholu, dużo sumpli ja i mój mąż, a także Fertil Chip cieszę się z tego wyniku bo mam 6 blastek ale jest mi też smutno, że niektórym dzisiaj się nie udało, a zwłaszcza 1 cudownej osobie, której została zamknięta furtka to bycia biologiczną mamą
No i super, gratulacjeTak Kochana [emoji3590] ale nie pisałam bo mam pozytywną . Ja bardzo się cieszę ale nie chciałam robić przykrości dziewczynom z dzisiaj [emoji17]tak bardzo mi ich szkoda [emoji17]
Na pewno nie będą ale myślę że coś się znajdzie, mąż tak się cieszy skakał po domu, mówi, że po pieluchy jedzie ale on to wariatSuper wyniki, masz piękne blastki. Oby wszystkie były zdrowe
No i superJa też już po wizycie, powiem Wam że się stresowałam chyba bardziej niż przed transferem [emoji51][emoji51][emoji51] Ale jak na ten moment czyli 21dpt jest wszystko dobrze, pęcherzyk znajduje się w macicy i lekarz nawet wypatrzył tętno zarodka więc pozwalam sobie na chwilę odetchnąć co najmniej do następnej wizyty [emoji16][emoji16][emoji16] Bardzo dziękuje za wszystkie trzymane kciuki,naprawdę pomagają [emoji16][emoji16][emoji16]
No i super, gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Nie dziwię się ja jak zobaczyłam wyniki bety to chodziłam po parkingu szpitalnym i ryczalam a jak zadzwoniłam do męża to go tylko zestresowałam bo nie mogłam słowa przez łzy wykrztusić i on myślał że się nie udałoNa pewno nie będą ale myślę że coś się znajdzie, mąż tak się cieszy skakał po domu, mówi, że po pieluchy jedzie ale on to wariat
Wiesz co, mój mąż pozjadał sporo sumpli i nie mam opakowań po niektórych i nie pamiętam dawek ale brał lakarnityne 1500, glutation-nie pamiętam dawki, l arginina 500,koenzym q10- 100mg, wit D 4 tys, C 1tys, E 370mg, Selen 100, potem brał 200mg, cynk 27, kwas foliowy 800, magnez 100, wt B6, wit B12, tabletki mama DHA plus olej lniany + bardzo dobre odżywianieGratulacje! Wspaniale! A moge spytać jakie Suppe i jakie dawki braliście?