reklama
madzialenak mnie niestety brzuch boli prawie cały czas, raz z jednej raz z drugiej strony. jestem na no-spie. a plamień od wczoraj nie miałam a przed chwila znowu sie cos paskudzi:-(. ale nic to. mam nadzieje ze to wszystko minie.
A ty jak sie czujesz?
no własnie Avocado ani słówka nie napisała
A ty jak sie czujesz?
no własnie Avocado ani słówka nie napisała
madzialenak
mama na pełen etat
Hola odpoczywaj ile się da, bierz nospę i leż najlepiej na lewym boku. U mnie w porządku, dziękuje
Misia1974
Fanka BB :)
Molla - mysl pozytywnie! Ja tu wchodzę co pół godziny od trzech dni, żeby Twoją betę poznać :-) Cieszę się bardzo :-)
Hola - nie ma innego wyjścia jak leżeć i czekać. Pamiętam ten stres i wiem, że nie jest łatwo - ale jak wiesz, u mnie to po prostu były krwotoki, że krew ze mnie się lała ciurkiem, a Mała się trzymała i rozwijała. Będzie dobrze! Jest serduszko! To najważniejsze! Od krwiaczka można plamić i plamić.
Hola - nie ma innego wyjścia jak leżeć i czekać. Pamiętam ten stres i wiem, że nie jest łatwo - ale jak wiesz, u mnie to po prostu były krwotoki, że krew ze mnie się lała ciurkiem, a Mała się trzymała i rozwijała. Będzie dobrze! Jest serduszko! To najważniejsze! Od krwiaczka można plamić i plamić.
reklama
Podziel się: