reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki :)
Mam zaćmę, nie pamiętam tego dnia zupełnie ...jak punkcje pamiętam co do minuty tak o transferze nic a nic ;)
W sumie to źle ci napisałam bo ja miałam transfery za granicą a w Polsce są inne zasady, więc pewnie pełny pęcherz wystarczy 😉
Może jeszcze dziewczyny napiszą jak było u nich

Dziewczyny byłam dzisiaj na monitoringu, 20 jajek mamy ;) dzisiaj cetrotide, jutro rano menopur, wieczorem 2amp gonapeptyl i w sobotę punkcja [emoji33] co mam zabrać ze sobą bo z tych nerwów nie dopytalam? [emoji1751][emoji16]
Ładnie naprodukowalas [emoji847]
Zabierz ze sobą koszulkę i kapcie /klapki.

Powodzenia [emoji110]

Dziewczyny byłam dzisiaj na monitoringu, 20 jajek mamy ;) dzisiaj cetrotide, jutro rano menopur, wieczorem 2amp gonapeptyl i w sobotę punkcja 😱 co mam zabrać ze sobą bo z tych nerwów nie dopytalam? 🤦😁
Ja bralam kanapke i wode po punkcji bo trzeba byc na czczo. Wszystko inne u mnie daja: koszule, papcie. Ja bralam jeszcze skarpetki bo mi zawsze zimno w stopy zwlaszcza ze te ich kapucie spadaja :)

reklama
Do góry