mala_Mi 80
Fanka BB :)
Kochana tyle masz już dzieciów, że mogłabyś mi tego słodziaka oddać Też już się zakochałam ❤Idealny jest,gladziutki taki...jestem zakochana potwornie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana tyle masz już dzieciów, że mogłabyś mi tego słodziaka oddać Też już się zakochałam ❤Idealny jest,gladziutki taki...jestem zakochana potwornie
U mnie 13tc +5 dni , progesteron bez leków 59 , i już wszystko odstawiam , do końca tygodnia duphaston i koniec , ufffffHej dziewczyny!!
Ostatnio mało się udzielam ale mnóstwo pracy w pracy...
Jestem dzisiaj po kolejnym USG, 10t3d, wszystko ok póki co, serduszko bije i już coś tam się maleństwo porusza jak długo bralyscie progesteron? Ja póki co mam jeszcze brać i zastrzyki i podjęzykowa luteinę I dopochwowo, mój wynik to 56.6....
Jesteśmy, wszystko poszło super, Borys jest z nami od 10:54
@Aduś16 my tez dziekujemy! Jestes kolejnym przykladem, ze zawsze warto walczyc ❤❤❤Dziękuję Wam wszystkim!!!! Jesteście kochane ze pamiętacie! Porod rewelacja, bałam się strasznie a nie czułam żadnego bólu, nawet teraz jak puszcza znieczulenie.. Opieką personelu w angielskim szpitalu w trakcie i po jest poprostu rewelacyjna aż byliśmy w szoku! Mąż był cały czas z nami , zabieg długi po od startu do finału 1h i 15 min.. Dopiero dziś to do mnie dotarło że swoim uporem osiągnęłam coś prawie niemożliwego, nowe życie... mimo śladowego AMH, skopanej immunologi, beznadziejnej szyjce.. nie mówiąc o krwiaku który prawie zabrał mi go w 14tc.... Ale najlepsze jest to że mimo mojego wysiłku syn jest czystą kopią jego taty
Trzymajcie się i jeszcze raz Wam Dziękuję , walczę dalej o pokarm
Pewnie zależy od kliniki ale zazwyczaj bierze się koszulę i kapcie. I pozytywne nastawienie.Cześć dziewczyny wróciłam na forum i do tematu po 5 latach jutro mam crio, zupełnie zapomniałam co się bierze na transfer, poza pełnym pęcherzem...koszule brać? Help
Przedstawiam Wam mojego nowego szefa Borysa 10:54 kruszynka ma 2890 gr
Cudny słodziakDobrej nocy cioteczki
Tylko pełny pęcherz [emoji847]Cześć dziewczyny wróciłam na forum i do tematu po 5 latach jutro mam crio, zupełnie zapomniałam co się bierze na transfer, poza pełnym pęcherzem...[emoji1751]koszule brać? Help [emoji16]