reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak, u mnie dalej ciunza bezobjawowa😜 A takiemu niedowiarkowi jak ja, potrzebne choć małe rzyganko. Co 10 min patrzę na brzuch czy ciągle jest trochę większy, czy czasami nie zmalał 🤦. Mówię Ci, to powinno się leczyć 😅
W pracy na razie wie tylko moje biuro, ale pewnie zaraz szarańcza się zleci 🤦
Mama i teściowa już pewnie w sąsiednich gminach rozgadaly🤦. Ja nie lubię być w centrum uwagi i drażni mnie to zainteresowanie plotkarzy. Ciekawe kiedy wybuchnę, bo nerw rośnie 🥴
Szalona!!! Hehe , już nie zmaleje, teraz coraz szybciej będzie rósł, niedługo poczujesz ruchy to uwierzysz , ja w 1 ciąży już w 17 tygodniu czułam motylki , najpierw myślałam , że to pierdy , a potem siostra mi uświadomiła , że to już dzidzia szaleje. A najbardziej to czułam w obcisłych spodniach , ależ ona tego nie lubiła, latała po brzuchu jak szalona 😁

reklama
Dziewczyny, czy przy stymulacji zdarzało się Wam brać leki przeciwbólowe? Tak mnie boli głowa od południa, nie wiem czy pogoda tak wpływa czy cała stymulacja 💆
Mnie też głowa napieprza jak diabli zresztą ja całe życie mam mega migreny. Staram się wytrzymać bez tabletek ale lekarze zawsze powtarzali, że jak coś boli to brać tabletkę i się nie męczyć bo już wystarczająco mocno mamy prze.srane w życiu 😉

Czy przygotowując się do transferu też miałyście niepohamowany apetyt?
+/- od 10dni biorę estrofem i encorton i od tygodnia non stop bym jadła... Wciąż mi mało [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Myślę, że to od encortonu ale to tylko 10mg 1x1t..i aż taki byłby efekt? [emoji848][emoji17]

Dziewczyny, czy przy stymulacji zdarzało się Wam brać leki przeciwbólowe? Tak mnie boli głowa od południa, nie wiem czy pogoda tak wpływa czy cała stymulacja 💆
Podczas brania zastrzyków bolała mnie głowa, ale po nocy wstawałam jak nowonarodzona. Generalnie to bolały mnie jajniki, zdarzały się dni gdzie było ok, ale w większości to czułam nieprzyjemne kłucia i ich ciężkość. Tabletki przeciwbólowe możesz brać.

Podczas brania zastrzyków bolała mnie głowa, ale po nocy wstawałam jak nowonarodzona. Generalnie to bolały mnie jajniki, zdarzały się dni gdzie było ok, ale w większości to czułam nieprzyjemne kłucia i ich ciężkość. Tabletki przeciwbólowe możesz brać.
U mnie jajniki sporadycznie zakluja.. ale głowa dzisiaj to jakiś dramat..

Tak, u mnie dalej ciunza bezobjawowa😜 A takiemu niedowiarkowi jak ja, potrzebne choć małe rzyganko. Co 10 min patrzę na brzuch czy ciągle jest trochę większy, czy czasami nie zmalał 🤦. Mówię Ci, to powinno się leczyć 😅
W pracy na razie wie tylko moje biuro, ale pewnie zaraz szarańcza się zleci 🤦
Mama i teściowa już pewnie w sąsiednich gminach rozgadaly🤦. Ja nie lubię być w centrum uwagi i drażni mnie to zainteresowanie plotkarzy. Ciekawe kiedy wybuchnę, bo nerw rośnie 🥴
Marzy mi się taka bezobjawową ciąża, szczęściara z Ciebie😃 ja to miałam przechlapane, budziłam się niemal z płaczem, generalnie to kojarzę z tego okresu łóżko, spanie, kibel, miskę na wymiociny 🤪

reklama
Do góry