reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki kochana 😘 , ty dalej bezobjawowo znosisz ciążę? Chwalicie się już wszystkim , że będziecie rodzicami?
Tak, u mnie dalej ciunza bezobjawowa😜 A takiemu niedowiarkowi jak ja, potrzebne choć małe rzyganko. Co 10 min patrzę na brzuch czy ciągle jest trochę większy, czy czasami nie zmalał 🤦. Mówię Ci, to powinno się leczyć 😅
W pracy na razie wie tylko moje biuro, ale pewnie zaraz szarańcza się zleci 🤦
Mama i teściowa już pewnie w sąsiednich gminach rozgadaly🤦. Ja nie lubię być w centrum uwagi i drażni mnie to zainteresowanie plotkarzy. Ciekawe kiedy wybuchnę, bo nerw rośnie 🥴

reklama
Dziewczyny, czy przy stymulacji zdarzało się Wam brać leki przeciwbólowe? Tak mnie boli głowa od południa, nie wiem czy pogoda tak wpływa czy cała stymulacja 💆

Do góry