Evela.6
Fanka BB :)
Kurcze, przykro mi [emoji45]
Masz jeszcze jakieś zarodki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, przykro mi [emoji45]
Nie, ale to pewnie jakiś pokémonNo nie ma bata, że będzie z tego Benjamin Button . Oglądałaś?
Eee co tam duński, po pijaku to ja nawet w języku Mordoru gadamJa pierdziulę, @mala_Mi 80 jeszcze duńskiego musisz się nauczyć żeby się Benjaminem dogadać
Jeszcze jeden, 3BC. Ten był 4AA.Kurcze, przykro mi [emoji45]
Masz jeszcze jakieś zarodki?
Jesteś pewna
Chcecie powiedzieć, że my tu same czuby?? Halo, czy jest ktoś normalny na tym forum?
Dzięki kochana , ty dalej bezobjawowo znosisz ciążę? Chwalicie się już wszystkim , że będziecie rodzicami?
Coś ty, pokemona bym ci nie życzyła . Toż to sam Bratt PittNie, ale to pewnie jakiś pokémon
To biereCoś ty, pokemona bym ci nie życzyła . Toż to sam Bratt Pitt
Tak, u mnie dalej ciunza bezobjawowa A takiemu niedowiarkowi jak ja, potrzebne choć małe rzyganko. Co 10 min patrzę na brzuch czy ciągle jest trochę większy, czy czasami nie zmalał . Mówię Ci, to powinno się leczyćDzięki kochana , ty dalej bezobjawowo znosisz ciążę? Chwalicie się już wszystkim , że będziecie rodzicami?