reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już po prenatalnych, zrobiłam test pappa,wyniki bardzo dobre i testu i usg, zapowiada się , że będzie druga córeczka, dla nas to nie ma znaczenia tak na prawdę, najważniejsze, że zdrowa 🤗🤗🤗
Suuuper! Niech rośnie dalej zdrowo. Jakie widoczki miałaś? Cieszę się bardzo. Ile placilas?

W takim razie podając datę ostatniej miesiączki i transferu, bo kiego on mnie tak wcześnie wpisał na wizytę? 😤 Długo badał ten pęcherzyk, obracał te usg we wszystkie strony, monitor przybliżał, oddalał, myślał nad tym co tam widzi drapiąc się po głowie, od razu wiedziałam, że coś jest nie halo. Ale mam nadzieję, że to jednak ta kwestia czasu tak jak mówicie.
Spokojnie. U mnie też tak szukała serduszka, bo według niej powinno być i dziwiła się że nie ma. Powiedziała że na tym etapie zarodek rośnie na dzień 1mm i 2 dni robią dużą różnicę. Podejrzewała, że właśnie kwestia dnia dwóch i powinno być ❤️ pewnie u Ciebie jest to samo. ✊✊

Nie mam szczęścia jak @fredka84 😂 ja się czuję totalnie ciążowo. Zawitał ten wspaniały posmak i od 4 dni ciężko mi sobie z tym poradzić. Mdłości powoli dopadają. 😉 Nooo i jem za trzech!

Witajcie dziewczyny,czy miałyście jakieś objawy po transferze 3 dniowego zarodka lub blastocysty?Dziś mam 4 dpt ,do wczoraj bolał mnie krzyż ,nogi,a dziś już nic.Tak sobie myślę,że zarodek doszedł do blastocysty i sie zatrzymał,bo mialam 3 dniowca,i te 2 dni coś czułam ,a teraz nic.Pozostaje mi czekać .A jak było u was?
To za wcześnie na jakiekolwiek objawy bo każdy ból czy kłucie może oznaczać wszystko i nic [emoji1745][emoji1745][emoji1745] Kiedy planujesz testować?

Dzień dobry dziewczyny [emoji8]

Dziś luka w kalendarzu, w ogóle przez kolejne dni mało się dzieje [emoji2368]

spokojnego dnia [emoji8]
A dziś @Aduś16 nie ma cesarki ??? Coś mi się tak kojarzy 🙈jeśli dobrze pamiętam to z całego serca trzymam mocno kciuki aby poszło szybko i sprawnie 😍 no o oczywiście czekamy na zdjęcie małego cudu 😍😍

reklama
Umówiłam wizytę na poniedziałek to będzie 21dpt pewnie zobaczę tylko pęcherzyk ale wolę się upewnić czy jest we właściwym miejscu [emoji16] Dziewczyny do którego dpt sprawdzałyscie betę bo ja najchętniej bym co dwa dni robiła badanie powstrzymują mnie tylko siniaki w łokciach od tych badań i resztki zdrowego rozsądku [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]

Do góry