reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Molla kurcze trzymaj się trzeba wierzyć ze będzie dobrze, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny u mnie chyba tez klapa, zaczęłam plamić:-( rano było trochę potem ustało i znów się zaczęło, nie mam żadnych bóli ani skurczy, ale to plamienie... napewno nie wrózy to nic dobrego:no: Od 30 min próbuję się dodzwonic do kojej kliniki i nikt tam nie odbiera, nie wiem co jest pracują do 16, wiec ktos powinien tam być nie wiem o co chodzi, bedę próbowac dalej. Powoli zaczynam godzić się z kolejną porażką:-(

reklama
ROXII!!!!
Zwiększ sobie luteinę albo duphaston czy co tam masz i do łóżka. Takie plamienia na początku to mogą się zdażyć,może progesteron za niski,tego nigdy za dużo!!!!szczególnie w ciąży!!!! ważne że nie ma bóli i skurczy!!!!!

Roxi spokojnie, plamienia często się zdarzają we wczesnej ciąży...postaraj się dodzwonić do kliniki i dla swojego spokoju jechać może do lekarza? Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&

Molla ja biorę 2x1 globulki z progesteronem, dziś wzięłam jeszcze dupka bo coś tam mi zostało z poprzednich razów, ale mam tylko kilka tabletek, ale mam jeszcze luteine, zastanawiam się czy ja brać, czy jest sens... plamienie wciaż jest, a do kliniki wiąż nie moge się dodzwonić:sorry:
Ikasia no dzwonie tam do nich ale wątpie żeby kazali mi przyjechac pewnie każą czekac do poniedziałku na usg już ja ich znam, dzwonie dla świętego spokoju.

Molla ja biorę 2x1 globulki z progesteronem, dziś wzięłam jeszcze dupka bo coś tam mi zostało z poprzednich razów, ale mam tylko kilka tabletek, ale mam jeszcze luteine, zastanawiam się czy ja brać, czy jest sens... plamienie wciaż jest, a do kliniki wiąż nie moge się dodzwonić:sorry:
Ikasia no dzwonie tam do nich ale wątpie żeby kazali mi przyjechac pewnie każą czekac do poniedziałku na usg już ja ich znam, dzwonie dla świętego spokoju.

W samochod lub taryfe i do najblizszego szpitala! Koniecznie. Ja mialam plamienue i od razu pojechalam, nie ma co na wlasna reke z tym zostawac! Maja obowiazek cie zbadac przeciez...

Dodzwoniłam się w końcu, powiedzieli ze mam poczekac 24 godziny na rozwój sytuacji i zadzwonic jutro rano jesli plamienia nie ustaną to w piątek mam przyjechac na usg. Zapytałam czy mam iśc jutro do pracy to powiedzieli że w sumie nie ma zadnych przeciwskazań jeśli nic nie nie moli i nie mam skurczy to mogę iść do pracy...:confused2: jak ja kocham UK:crazy:

ROXI!!! Współczuję, ja jak w poprzedniej ciąży zaplamiłam, to mi kazali do łóżka, zdubeltowali duphaston i luteinę tylko nie dowcipną przy plamieniach i po zwolnienie kazali przyjechać odrazu i wystawili nawet 2 dni w tył, bo już mnie w pracy nie było.
Może weź sobie dzień urlopu, nie ma ci ryzykować!!!!

Hola i roxi - leżeć, leżeć i jeszcze leżeć trzeba w takich przypadkach. Ja wyleżałam krwiaka 4 cm na 7 cm. Miałam krwotoki, że szpital zalewałam krwią, a dzidzia ok. Głowy do góry!!!

roxi kochana a nie możesz na jakiś dyżur do szpitala choćby prywatnie? przeciez do jutra sie zadreczysz choc to pewnie nic powaznego i bedzie dobrze ja w kazdym razie trzymam kciuki za twoje maleństwo!

reklama
dziewczyny wracam z gamety,czekam do cyklu i zaczynamy chormony.ale cos jest w mojej macicy,jak to nazwał prof. "polipek"jednak dzis 17 dzien cyklu trudno stwierdzic co to...dziewczyny ja z moim r mielismielismy mała wpadka ale zaraz po tym dostałam okres,co prawda był dziwny i krotki,ale czy to jest wogole mozliwe o czym mysle??

Do góry