reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

TeQuila niestety tu w szpitalu mi nie pomogą w UK do 3 miesiąca oni ciąży nie uznają i jesli w tym okrsie występują plamienia, kwrawienia itd to nie robią totalnie nic, według nich to jest selekcja naturalna:baffled: Ja i tak jestem w lepszej sytuacji bo jestem po ivf i moja klinika jeszcze się mną opiekuje i dlatego mam usg tak szybko, w normalnej ciązy pierwsze usg i załozenie karty ciąży jest dopiero po 12 tc, smutna rzeczywistość UK:crazy: Jak pojade na pogotowie to mnie odeślą z kwitkiem ale każą czekac 24 godziny tak jak mi powiedzieli w klinice.

reklama
TeQuila niestety tu w szpitalu mi nie pomogą w UK do 3 miesiąca oni ciąży nie uznają i jesli w tym okrsie występują plamienia, kwrawienia itd to nie robią totalnie nic, według nich to jest selekcja naturalna:baffled: Ja i tak jestem w lepszej sytuacji bo jestem po ivf i moja klinika jeszcze się mną opiekuje i dlatego mam usg tak szybko, w normalnej ciązy pierwsze usg i załozenie karty ciąży jest dopiero po 12 tc, smutna rzeczywistość UK:crazy: Jak pojade na pogotowie to mnie odeślą z kwitkiem ale każą czekac 24 godziny tak jak mi powiedzieli w klinice.

Co za kraj!!! Az sie wlos na glowie jezy... A ksiezna w szpitalu to tygodnie trzymali bo wymiotowala... A nie mizesz isc prywatnie? Jakis lekarz polak moze?

milagros niestety tak to tutaj wygląda:sorry: u mnie w mieście nie ma żadnego polaka ginekolora, a prywatnie na usg trzeba sie zapisac i czekac nitk tak z biegu mi nie zrobi:no: Plamienia dalej są ale brązowe, w dalszym ciagu nic mnie nie boli, myślę ze to znów może być pozamaciczna :sorry: No nic, jutro zadzwonie i będę ściemniać ile wlezie żeby zrobili mi to usg w piątek...

Mayyka, gratuluje mamusiu. Najlepiej powtorz bete za 2 dni.

Hola, lez,lez kochana.Masz pozytywne nastawienie, to wazne dla maluszka, ktory Ci sie odwdzieczy pieknym rozwojem. Trzymam oczywiscie za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Roxi, Faktycznie krew zalewa na sluzbe zdrowia w uk i przyznam racje milagors. Ksiezna trzymali tygodniami w szpitalu bo wymiotowala a przeciez byla jeszcze przed 12tc!!! Czyli jednych traktuja lepiej a innych gorzej.Gorzej tych co placa podatki a lepiej tych co z nich sie utrzymuja. Krew czlowieka zalewa!!!:wściekła/y:
Roxi a nie masz w poblizu polskiego lekarza??? Lez i jesli mozesz podwyz dawke progesteronu.

Roxii, mnie lekarka jak ja pytalam o moje plamienia mowila, ze palmienia moga byc z szyjki macicy a takie brunatne to stara krew.Wazne ,ze nie masz skurczy i boli. Jestem dobrej mysli,ze to nic groznego.

Mayyka, gratuluje mamusiu. Najlepiej powtorz bete za 2 dni.

Hola, lez,lez kochana.Masz pozytywne nastawienie, to wazne dla maluszka, ktory Ci sie odwdzieczy pieknym rozwojem. Trzymam oczywiscie za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Roxi, Faktycznie krew zalewa na sluzbe zdrowia w uk i przyznam racje milagors. Ksiezna trzymali tygodniami w szpitalu bo wymiotowala a przeciez byla jeszcze przed 12tc!!! Czyli jednych traktuja lepiej a innych gorzej.Gorzej tych co placa podatki a lepiej tych co z nich sie utrzymuja. Krew czlowieka zalewa!!!:wściekła/y:
Roxi a nie masz w poblizu polskiego lekarza??? Lez i jesli mozesz podwyz dawke progesteronu.

Kurde wlasnie sa rowni i rowniejsi. Tak samo w polsce ale tu przynajmiej zaplacisz i masz... No i w szpitalu mimo ze obsluga moze zwyzywac cie od idiotek to usg zrobia.. Lepiej nie patrzec sie na zachod.

Roxii ja sie ostatnio pytalam swojej dr ile musi byc krwi zeby do szpitala jechac to mi powiedziala ze 2x okres. Ja mialam ciemnobrazowe plamienie w 8tyg i nie byli mi w stanie powiedziec skad. Moze tak i jest u ciebie. Staraj sie nie denerwowac.

dziewczyny a jak jest wlasciwie z ta szyjka macicy, bo mam dzis 9dpt i wkladajac luteine powinnam ja czuc czy jak?? jak ja czuje to znaczy ze okres idzie??

reklama
Dzięki dziewczyny za podtrzymanie na duchu i dobre słowa, chciałabym zeby było ok ale moja nadzieja maleje, dobrze że chociaz przyspieszyli mi usg i nie musze czekac do poniedziałku:tak: Mój M zabronił mi iść do pracy do czasu usg, ja chciałam isć bo szkoda mi godzin, ale kategorycznie mi zabronił więc jutro zostaje w domku i odpoczywam, zadzwonie do klinki naściemniam i w pt jade na usg, w koncu będe wiedziała na czym stoję.
kwiatuszek gratulacje ale jestes rozchwytywana, trzymam kciuki za dobrą prace &&&&&&&&&&&&&;-)

Do góry