reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

to i ja się dopiszę :-)

03 kwietnia
Lawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF
03 kwietnia dagnes78 wizyta przed udanym crio
03 kwietnia avocado - słuchamy serduszka
03 kwietnia hola - j
eszcze raz podglądamy dwa pęcherzyki:))))
04 kwietnia
Sylwia1985 - wizyta przed udanym crio
05 kwietnia Malinuś weryfikacja- wysoka beta po udanym crio!
08 kwietnia Roxii pierwsze poglądanie zdrowego maluszka
08 kwietnia Mgielka pierwsze podglądanie maluszka
18 kwiecień - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
22 kwiecień Madzialenak - usg połówkowe, podglądamy zdrowego synka

kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji

kwiecień poziomka2 udane crio
Marzec/kwiecień Fusun - owocna stymulacja
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Sierpień/Wrzesień -
Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

reklama
witajcie

dziewczyny mam pytanie jestem dzis 9 dpt i zrobilam sikanca wyszedl negatywny, myslicie ze sie pospieszylam?? troche sie zdolowalam. a czy nyslicie ze jutro jest snes isc na bete??

03 kwietnia
Lawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF
03 kwietnia dagnes78 wizyta przed udanym crio
03 kwietnia avocado - słuchamy serduszka
03 kwietnia hola - j
eszcze raz podglądamy dwa pęcherzyki:))))
04 kwietnia
Sylwia1985 - wizyta przed udanym crio
05 kwietnia Malinuś weryfikacja- wysoka beta po udanym crio!
08 kwietnia Roxii pierwsze poglądanie zdrowego maluszka
08 kwietnia Mgielka pierwsze podglądanie maluszka
11 kwietnia-lkasia wysoka beta 9dpt:)
18 kwiecień - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
22 kwiecień Madzialenak - usg połówkowe, podglądamy zdrowego synka

kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji

kwiecień poziomka2 udane crio
Marzec/kwiecień Fusun - owocna stymulacja
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Sierpień/Wrzesień -
Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

No to i ja się dopiszę...tak nieśmiało na 11 kwietnia...to bedzie 9 dpt...wtedy lekarz kazał robić badanie....nie zaa wcześnie??:)

Joasia pewnie, że jest sens iść na betę, przecież testy "sikane" nie są tak czułe, ja robiłam betę w 9 dpt i wyszła pozytywna ponad 23 a test sikany wyszedł negatywny, dopiero od 10 dpt zaczęła wychodzić blada kreseczka. Koniecznie idź jutro na badanie bety!!!

malinus dzięki za dobre słowo ale fakty mówią same za siebie:no:. Test robiłam tej samej firmy więc powinien ciemniec a nie zniknąć. I jeszcze objawy ciazowe takie jak senność i nabrzmiale piersi minęły. Nawet już dziś nie wzięłam leków . Zadzwoniłam do szpitala ze tak się dzieje i czekam na tel od nich. Myśle , ze u nas coś musi być z genetyka nie tak:(
gotadora mam do ciebie pytanie gdzie robiłas to PGd ? Ja myśle o wawie i nowum . Moze ktoś mi polecić tam dobrego lekarza. Mam w planie jeszcze w kwietniu polecieć do Polski na konsultacje.

Jogo nie możesz na własną rękę odstawiać leków!!! Co do objawów to jeszcze za wcześnie, ja nie miałam żadnych, dopiero w 7,8,9 tc miałam mdłości. A testy też wychodziły mi bladziochy, dopiero przy becie ponad 500 była ciemna kreseczka. Nie poddawaj się!!!

reklama
joasia test moze wyjść ale nie musi to zależy od jego czułości. Ja zrobiłam w 9dpt test firmy first response i wyszedł pozytywny a 10dpt innej firmy i był dwuznaczny. Myśle , ze jak masz możliwość to zrób krew jak najszybciej bo na sikanca szkoda czasu i nerwów.
Mayyka ​mi się nie udało ale za ciebie trzymam kciuki&&&&&

Do góry