Witajcie Kochane Kobietki....kurczę , ale śnieg znów napadał. Jednak dziś nic nie popsuje mi nastroju :-)....@ zawitała u mnie. Czyli od jutra zaczynam zastrzyki do brzuszka:-) Juz się umówiłam na wizytę ...niestety wypada to w niedzielę, ale co tam będzie dobrze Napiszcie mi moje drogie co mi za informacje może lekarz na tym etapie udzielić i o co ewentualnie pytać.
reklama
ikasia dziś liczysz pierwszy dzień po niestety nie drugi a na jakiekolwiek objawy za wczesnie kochana
maluszek musi sobie wybrać odpowiednie miejsce i dopiero zacznie się urządzać jeszcze bedziesz miała dosyć objawów ciązowych;-) a co do tego ze powinno byc inaczej ja tak miałam tuż po ślubie, wstałam rano jako pani a nie panna i stwiedziłam "kurcze czuje się tak samo jak wczoraj rano" hihi
maluszek musi sobie wybrać odpowiednie miejsce i dopiero zacznie się urządzać jeszcze bedziesz miała dosyć objawów ciązowych;-) a co do tego ze powinno byc inaczej ja tak miałam tuż po ślubie, wstałam rano jako pani a nie panna i stwiedziłam "kurcze czuje się tak samo jak wczoraj rano" hihi
asia teraz to już z górki bedzie ;-) na tym etapie to własciwie niewiele się mozesz podpytac bo na początku to o leki,dawki,czas brania,pózniej jak juz bedziesz podglądać pecherzyki to troszkę wiecej bo o ich prawidłowy wzrost,o rozmiar endo, o ewentualne zwiekszenie leków, tak naprawde nie ma złotego środka listy pytan do.. musisz pytac o to co wydaje ci sie wazne i dotyczy ciebie i partnera, ja generalnie pytałam o wszystko co udało mi sie wyczytac i usyszec zawsze na wizyty szłam z lista bo połowy juz nie pamietałam czekajac na wizyte
Pozwoliłam się dopisać na niedzielę :-)
03 kwietnia Tequilla, kolejne podglądanko przed udanym crio
03 kwietnia Lawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF
03 kwietnia dagnes78 wizyta przed udanym crio
03 kwietnia avocado - słuchamy serduszka
03 kwietnia hola - jeszcze raz podglądamy dwa pęcherzyki)))
04 kwietnia Sylwia1985 - wizyta przed udanym crio
05 kwietnia Malinuś weryfikacja- wysoka beta po udanym crio!
07 kwietnia Asia_77 pierwsze podglądanie pęcherzyków
08 kwietnia Roxii pierwsze poglądanie zdrowego maluszka
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
kwiecień Asia_77 owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień TeQuila udane crio
kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji
kwiecień poziomka2 udane crio
Marzec/kwiecień Fusun - owocna stymulacja
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków
kwiecień Asia_77 owocna stymulacja
avocado rytmicznego bicia i miłego słuchania serduszka
Hola&&&&&&&za twoje malenstwa
i za owocne wizyty dagnes, lawendowy
u mnie już koniec tej histori z tym crio tak jak myślałam beta i spada i nawet zwykły sikaniec to pokazał to znaczy druga kreska znikła. Nierozumiem dlaczego mój maluszek chciał ze mną zostać i nie dał rady. Ja ze swojej strony zrobiłam wszystko co mogłam to znaczy nie chodziłam do pracy , nie dzwigalam i faszerowalam się lekami. Mam jeszcze dwa mrozaczki na jedeno podejście ale nie wiem czy jest sens . Myślałam żeby podejść teraz do ivf w Polsce w nowum w Warszawie i zrobić PGd tak jak gotadora . Coś musi być nie tak bo u mnie zawsze jest ta sama historia czy to z ciąża naturalna czy teraz po ivf to znaczy zarobek zaczyna się dzielić ,daje znać o sobie ja zaczynam wierzyć ze się uda i wtedy bthcg spada i pozamiatane. Tak myśle ze muszę spróbować tego ivf z PGd bo moze to odpowie na pytanie co się dzieje. Dzisiaj jestem załamana i nic mi się nie chce.pozdrawiam
Hola&&&&&&&za twoje malenstwa
i za owocne wizyty dagnes, lawendowy
u mnie już koniec tej histori z tym crio tak jak myślałam beta i spada i nawet zwykły sikaniec to pokazał to znaczy druga kreska znikła. Nierozumiem dlaczego mój maluszek chciał ze mną zostać i nie dał rady. Ja ze swojej strony zrobiłam wszystko co mogłam to znaczy nie chodziłam do pracy , nie dzwigalam i faszerowalam się lekami. Mam jeszcze dwa mrozaczki na jedeno podejście ale nie wiem czy jest sens . Myślałam żeby podejść teraz do ivf w Polsce w nowum w Warszawie i zrobić PGd tak jak gotadora . Coś musi być nie tak bo u mnie zawsze jest ta sama historia czy to z ciąża naturalna czy teraz po ivf to znaczy zarobek zaczyna się dzielić ,daje znać o sobie ja zaczynam wierzyć ze się uda i wtedy bthcg spada i pozamiatane. Tak myśle ze muszę spróbować tego ivf z PGd bo moze to odpowie na pytanie co się dzieje. Dzisiaj jestem załamana i nic mi się nie chce.pozdrawiam
Czesc Dziewczyny,
Jogo, gratuluje bety i nie przejmuj sie "cyferka". Beta to sprawa bardzo indywidualna. Najwazniejsze,ze jest pozytywna i dwucyfrowa.Daj jej troche czasu, by przeisoczyc ie w 3cyfrowa
Hola, TeQuila, Dagnes, Avocado, Lawendowy, powodzenia na wizytach
MILEGO DNIA!!!!
Jogo, gratuluje bety i nie przejmuj sie "cyferka". Beta to sprawa bardzo indywidualna. Najwazniejsze,ze jest pozytywna i dwucyfrowa.Daj jej troche czasu, by przeisoczyc ie w 3cyfrowa
Hola, TeQuila, Dagnes, Avocado, Lawendowy, powodzenia na wizytach
MILEGO DNIA!!!!
dziewczyny wyczytałam że sex w dzień poprzedzający transfer lub w dniu transferu dodatkowo zwiększa szanse na powodzenie przez wzgląd na hormony wytwarzające się w organizmie podczas stosunku dzis na wizycie zapytam co moja pani doktor o tym mysli
reklama
Witajcie kochane !!! Dzisiaj o 14 odbieram wyniki bety, bardzo się denerwuje pomimo że 3 testy wyszły pozytywne.... beta może wyjść niska????
Powiedzcie mi kiedy robi się pierwsze USG żeby podejrzeć pęcherzyki ??? Dodam że to mój 14 dzień zwariuje za moment z tej niepewności miłego dnia
Powiedzcie mi kiedy robi się pierwsze USG żeby podejrzeć pęcherzyki ??? Dodam że to mój 14 dzień zwariuje za moment z tej niepewności miłego dnia
Podziel się: