reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie Kochane Kobietki....kurczę , ale śnieg znów napadał. Jednak dziś nic nie popsuje mi nastroju :-)....@ zawitała u mnie. Czyli od jutra zaczynam zastrzyki do brzuszka:-) Juz się umówiłam na wizytę ...niestety wypada to w niedzielę, ale co tam będzie dobrze :tak: Napiszcie mi moje drogie co mi za informacje może lekarz na tym etapie udzielić i o co ewentualnie pytać.

reklama
ikasia dziś liczysz pierwszy dzień po niestety nie drugi a na jakiekolwiek objawy za wczesnie kochana :tak:
maluszek musi sobie wybrać odpowiednie miejsce i dopiero zacznie się urządzać :-D jeszcze bedziesz miała dosyć objawów ciązowych;-) a co do tego ze powinno byc inaczej ja tak miałam tuż po ślubie, wstałam rano jako pani a nie panna i stwiedziłam "kurcze czuje się tak samo jak wczoraj rano" hihi

asia teraz to już z górki bedzie ;-) na tym etapie to własciwie niewiele się mozesz podpytac bo na początku to o leki,dawki,czas brania,pózniej jak juz bedziesz podglądać pecherzyki to troszkę wiecej bo o ich prawidłowy wzrost,o rozmiar endo, o ewentualne zwiekszenie leków, tak naprawde nie ma złotego środka listy pytan do.. musisz pytac o to co wydaje ci sie wazne i dotyczy ciebie i partnera, ja generalnie pytałam o wszystko co udało mi sie wyczytac i usyszec zawsze na wizyty szłam z lista bo połowy juz nie pamietałam czekajac na wizyte

Pozwoliłam się dopisać na niedzielę :-)

03 kwietnia
Tequilla, kolejne podglądanko przed udanym crio
03 kwietnia Lawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF
03 kwietnia dagnes78 wizyta przed udanym crio
03 kwietnia avocado - słuchamy serduszka
03 kwietnia hola - j
eszcze raz podglądamy dwa pęcherzyki:))))
04 kwietnia
Sylwia1985 - wizyta przed udanym crio
05 kwietnia Malinuś weryfikacja- wysoka beta po udanym crio!
07 kwietnia Asia_77 pierwsze podglądanie pęcherzyków
08 kwietnia Roxii pierwsze poglądanie zdrowego maluszka
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji

kwiecień poziomka2 udane crio
Marzec/kwiecień Fusun - owocna stymulacja
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Sierpień/Wrzesień -
Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

03 kwietnia
Tequilla, kolejne podglądanko przed udanym crio
03 kwietnia Lawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF
03 kwietnia dagnes78 wizyta przed udanym crio
03 kwietnia avocado - słuchamy serduszka
03 kwietnia hola - j
eszcze raz podglądamy dwa pęcherzyki:))))
04 kwietnia
Sylwia1985 - wizyta przed udanym crio
05 kwietnia Malinuś weryfikacja- wysoka beta po udanym crio!
07 kwietnia Asia_77 pierwsze podglądanie pęcherzyków
08 kwietnia Roxii pierwsze poglądanie zdrowego maluszka
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji

kwiecień poziomka2 udane crio
Marzec/kwiecień Fusun - owocna stymulacja
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Sierpień/Wrzesień -
Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

avocado rytmicznego bicia i miłego słuchania serduszka
Hola&&&&&&&za twoje malenstwa
i za owocne wizyty dagnes, lawendowy :)
u mnie już koniec tej histori z tym crio:( tak jak myślałam beta i spada i nawet zwykły sikaniec to pokazał to znaczy druga kreska znikła. Nierozumiem dlaczego mój maluszek chciał ze mną zostać i nie dał rady. Ja ze swojej strony zrobiłam wszystko co mogłam to znaczy nie chodziłam do pracy , nie dzwigalam i faszerowalam się lekami. Mam jeszcze dwa mrozaczki na jedeno podejście ale nie wiem czy jest sens . Myślałam żeby podejść teraz do ivf w Polsce w nowum w Warszawie i zrobić PGd tak jak gotadora . Coś musi być nie tak bo u mnie zawsze jest ta sama historia czy to z ciąża naturalna czy teraz po ivf to znaczy zarobek zaczyna się dzielić ,daje znać o sobie ja zaczynam wierzyć ze się uda i wtedy bthcg spada i pozamiatane. Tak myśle ze muszę spróbować tego ivf z PGd bo moze to odpowie na pytanie co się dzieje. Dzisiaj jestem załamana i nic mi się nie chce.pozdrawiam

dziewczyny wyczytałam że sex w dzień poprzedzający transfer lub w dniu transferu dodatkowo zwiększa szanse na powodzenie przez wzgląd na hormony wytwarzające się w organizmie podczas stosunku dzis na wizycie zapytam co moja pani doktor o tym mysli :-D

reklama
Witajcie kochane !!! Dzisiaj o 14 odbieram wyniki bety, bardzo się denerwuje pomimo że 3 testy wyszły pozytywne.... beta może wyjść niska????
Powiedzcie mi kiedy robi się pierwsze USG żeby podejrzeć pęcherzyki ??? Dodam że to mój 14 dzień ;) zwariuje za moment z tej niepewności :( miłego dnia

Do góry