Gonzi
Fanka BB :)
Dzięki no wiem wszystko się jeszcze okaże. Ale wiecie lekarz przyszedł i tak od razu że w poniedziałek podejmę decyzję co dalej i czy będę chciał kolejną stymulację itp że się tak poczułam jakby słaby ten mój wynik był. Dam znaćPani po 40 moze ma więcej, ale statystycznie rzecz biorąc twoje są lepszej jakości. Nie nastawiaj się negatywnie [emoji8] poza tym przeszłaś ciężka operacje niedawno, nie wymagaj od siebie za wiele, będzie dobrze [emoji8] daj znać ile się zapłodni
No właśnie zobaczymy ile się zapłodni. Powiem szczerze że nie znam się na tym dlatego do Was napisałam. Nic nie mówił o tym czy dojrzałe itp. Dostałam kartkę z liczbą do wglądu a potem powiedział o tym poniedziałku. Generalnie stąd też to moje negatywne nastawienie chyba.12 to baaardzo dobry wynik o ile większość będzie dojrzała. Mówili już coś?
Jesteś w in.victa więc pewnie będą cię namawiać na stymulację po stymulacji czyli właśnie w poniedziałek pewnie miałabyś zacząć kolejną. Nie wiem, czy to jest dobre ale lekarze z tej kliniki baaardzo nalegają na takie rozwiązanie.
Nie rozumiem po co od razu sugerować kolejną stymulację przy pobranych 12 komórkach Przecież z tego może być sporo zarodków.
Nie wiem też co daje/zmienia to że no zrobiliby od razu tą drugą stymulację. Nie wiem po prostu jakie są scenariusze i co lepsze. Bo nie wiem np czemu nie lepiej np przebadac zarodki co teraz powstaną i podejść do transferu a jeśli się nie uda to wtedy iść w kolejną stymulację. Nie znam się Może finansowo to coś zmienia ale pewnie nie coś mi się wydaje