reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Uwielbiam was ❤️ serioo czytam wasze wiadomości i ryczę ... Dostaje od was tyle wsparcia ze to się w głowie nie mieści 🤗🤗🤗 dziękuję każdej z was ❤️ na razie czuję ból , złość i bezradność ... Ale w głębi serca wiem że się nie poddam tak łatwo . Że będę walczyć. .. kiedy ... Tego nie wiem ... Na razie muszę się oswoić ... Ale nadal chyba jestem w grze ...

Uwielbiam was ❤️ serioo czytam wasze wiadomości i ryczę ... Dostaje od was tyle wsparcia ze to się w głowie nie mieści 🤗🤗🤗 dziękuję każdej z was ❤️ na razie czuję ból , złość i bezradność ... Ale w głębi serca wiem że się nie poddam tak łatwo . Że będę walczyć. .. kiedy ... Tego nie wiem ... Na razie muszę się oswoić ... Ale nadal chyba jestem w grze ...
Oczywiście że jesteś w grze, bardziej niż myślisz 😉 a gorsze momenty zawsze w życiu się zdarzają, ale wszystko przetrwasz, pokonasz przeciwności bo warto ❤️ bo na końcu tej drogi będzie mały z płaczący, ciągnący wiecznie cycka bobasek. A po 16 latach życia gówniarz trzaśnie Ci drzwiami i powie że jesteście głupia 🤪😂

Witajcie dawno się nie odzywałam ale musiałam odpocząć... Jestem w trakcie badań immunologoczych ( tzn. Juz oczekuje na wyniki) i z każdym wynikiem. Dostaje Noz prosto w serce... Bycie mama chyba nie jest dla mnie... Ja Juz po woli tracę nadzieję że kiedyś się uda... No więc dziś dostałam wynik allo mrl... Wynik w załączniku... Boże czemu jestem tak zjebana... Nawet nie wiecie jak mnie to wszystko boli... Mam rodzeństwo które ma swoje dzieci a tylko ja nie mam i w każdym badaniu coś wychodzi😭😭😭😭😭 musiałam. Do was napisać bo tylko wy umiecie podnieść mnie na duchu❤️ normalnie siedzę i ryczę ja już nie wiem co robić... Nie mam sił chyba... Moim marzeniem było mieć transfer w październiku, max na początku listopada... Nie wiem teraz czy wogle do tego transferu dojdzie... Nie wiem czy będę miała na to sił psychicznych jak i fizycznych... Kuźwa!!!! Mam dosc😭😭😭😭😭
Nosz kufa mać Anka weź się ogarnij i nie załamuj! Bo naprawdę dostaniesz kopa w du*sko😤 wynik wcale nie jest dramat :-) Wynik 0 oznacza że tak naprawdę nigdy nie doszło do implantacji zarodka i że dlatego twój organizm nie miał możliwości wytworzyć przeciwciał 😉 To nie jest tragedia, - Ja to zawsze mówiłam że jest to uczulenie na męża /partnera 😜 można z tym walczyć : szczepienia limfocytami/intralipid/accofil.. Masz różne możliwości walki i nie ma się co dobijać 😘 moja koleżanka startowała z 0 Allo i po 3 szczepieniach zaszła naturalnie 💪 ja mialam allo 21 po 3 szczepieniach podniosło się na męża jedynie na 24 ale wystarczyło by dzidzia z nami została. @fredka84 też po szczepieniach i się wkoncu udało 💪 popłacz sobie jeśli ma Ci to pomóc a potem wstań otrzep się i weź się do działania 💪💪 zobaczysz dasz radę już jesteś na pół metku bo już wiesz przynajmniej w którą stronę z leczeniem iść 💪💪💪 nie bubaj będzie już tylko lepiej ❤️❤️

Dziewczyny was na początku ciąży też bolała czy boli głowa? Mnie od soboty tak napieprza....a że nie daję już rady normalnie funkcjonować, rozumiem że zwiększa się ilość krwi i takie bóle ciśnieniowe mogą być, ale non stop od kilku dni????? Co z tym zrobić można? Paracetamol nie działa 😢😢😢
Ja na początku ciąży miałam takie migreny, że wyłam z bólu, mdliło mnie i tylko leżałam w zaknietym pokoju, z zaslonietymi oknami bo nawet światło powodowało bol glowy. Amolem możesz smarowac skronie no i paracetamol.

Nosz kufa mać Anka weź się ogarnij i nie załamuj! Bo naprawdę dostaniesz kopa w du*sko😤 wynik wcale nie jest dramat :-) Wynik 0 oznacza że tak naprawdę nigdy nie doszło do implantacji zarodka i że dlatego twój organizm nie miał możliwości wytworzyć przeciwciał 😉 To nie jest tragedia, - Ja to zawsze mówiłam że jest to uczulenie na męża /partnera 😜 można z tym walczyć : szczepienia limfocytami/intralipid/accofil.. Masz różne możliwości walki i nie ma się co dobijać 😘 moja koleżanka startowała z 0 Allo i po 3 szczepieniach zaszła naturalnie 💪 ja mialam allo 21 po 3 szczepieniach podniosło się na męża jedynie na 24 ale wystarczyło by dzidzia z nami została. @fredka84 też po szczepieniach i się wkoncu udało 💪 popłacz sobie jeśli ma Ci to pomóc a potem wstań otrzep się i weź się do działania 💪💪 zobaczysz dasz radę już jesteś na pół metku bo już wiesz przynajmniej w którą stronę z leczeniem iść 💪💪💪 nie bubaj będzie już tylko lepiej ❤️❤️
Jak nie doszlo do implantacji??? Byla juz pozytywna Beta,czy mi juz sie miesza?

Jak nie doszlo do implantacji??? Byla juz pozytywna Beta,czy mi juz sie miesza?
🙉Jej mi to się już wszystko pomieszało i poplątało 🙈 tak masz rację i Cb @Brakujemiwiary przepraszam za to że wyleciało mi to całkiem z głowy 😔 ale w takim razie wychodzi na to że organizm nie wytworzył żadnej odpowiedzi na zarodek.. Jeszcze raz przepraszam Aniu za tą pomyłkę🙏🙏

Witajcie dawno się nie odzywałam ale musiałam odpocząć... Jestem w trakcie badań immunologoczych ( tzn. Juz oczekuje na wyniki) i z każdym wynikiem. Dostaje Noz prosto w serce... Bycie mama chyba nie jest dla mnie... Ja Juz po woli tracę nadzieję że kiedyś się uda... No więc dziś dostałam wynik allo mrl... Wynik w załączniku... Boże czemu jestem tak zjebana... Nawet nie wiecie jak mnie to wszystko boli... Mam rodzeństwo które ma swoje dzieci a tylko ja nie mam i w każdym badaniu coś wychodzi😭😭😭😭😭 musiałam. Do was napisać bo tylko wy umiecie podnieść mnie na duchu❤️ normalnie siedzę i ryczę ja już nie wiem co robić... Nie mam sił chyba... Moim marzeniem było mieć transfer w październiku, max na początku listopada... Nie wiem teraz czy wogle do tego transferu dojdzie... Nie wiem czy będę miała na to sił psychicznych jak i fizycznych... Kuźwa!!!! Mam dosc😭😭😭😭😭
Bardzo cię rozumiem bo podobnie się dziś czuje. Ale to nie nasza wina. Nie jwstesmy „zjebane”. Tzreba wierzyć ze się uda. Jak masz wyniki badań to zawsze możesz walczyć z przeciwnikiem. Najgorzej jak nic nie wychodzi a się nie udaje. Postaraj się nie skupiać na tym co cię ciagnie w dół. Czas pokaże ale będzie dobrze.

reklama
Dziekuje za kciuki ale do transferu nie doszło. Endometrium za małe jednak. Pani doktor się nie zdecydowała bo szkoda zarodka na takie endo. Za miesiąc od początku cyklu popracujemy nad endo.

Do góry