magda_lena85
Fanka BB :)
Swoją drogą obserwuje jak szala „ból dołu brzucha/jajników” po transferze, przesuwa sie jednak w stronę udanych wyników!Yaaaaaaaaas!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Swoją drogą obserwuje jak szala „ból dołu brzucha/jajników” po transferze, przesuwa sie jednak w stronę udanych wyników!Yaaaaaaaaas!!!!!
Miałam jeden zarodek blastkę 4.1.1Wysoka jak na 7pdt [emoji3059].
Miałaś 1 czy 2 zarodki?
Gratuluję i trzymam kciuki za prawidłowe przyrosty [emoji110][emoji110][emoji110]
i udał się? odczowałaś jakies skutki uboczne przy lekach na obniżenie?A u mnie z kolei koniecznie przez invitro chcieli zmniejszyć bo miałam bardzo wysoka...
Krótki, dzisiaj 6 dzień , a ty jak się czujesz? . Myślałam, ze będzie gorzej. Naczytałam się glupot o skutkach ubocznych, a jest naprawdę Ok .Hej ja jestem na krótkim, dzisiaj 2dzien stymulacji Gonalem Ty krótki czy długi?
super, gratuluję!Mam już nareszcie wyniki bety [emoji16][emoji16][emoji16]
Wczoraj był 7dpt i jest 74 [emoji16][emoji16][emoji16]
Teraz to się zaczęłam stresować [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Mam już nareszcie wyniki bety [emoji16][emoji16][emoji16]
Wczoraj był 7dpt i jest 74 [emoji16][emoji16][emoji16]
Teraz to się zaczęłam stresować [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Ja mam często bóle głowy apap pomaga tylko na chwilę :/ jeszcze zimne okłady mnie ratująDziewczyny was na początku ciąży też bolała czy boli głowa? Mnie od soboty tak napieprza....a że nie daję już rady normalnie funkcjonować, rozumiem że zwiększa się ilość krwi i takie bóle ciśnieniowe mogą być, ale non stop od kilku dni????? Co z tym zrobić można? Paracetamol nie działa [emoji22][emoji22][emoji22]