reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
lawendowy_sen - nie ma sprawy. Pamiętałam, że kciuków to zbytnio nie lubisz. A pozytywne tańce to też mogą dać pozytywnej energii... więc może być coś pomogły ;-) A z tą pracą to niestety masz rację. Bo ja jak byłam mała to właśnie w przedszkolu łapałam od dzieciaków wszystkie możliwe choroby. Raz miałam full pakiet nawet ciekawych chorób - świnkę plus różyczkę. Nieźle wtedy wyglądałam :-D

Ikasia gratuluje od dzisiaj jesteś w ciaży:-) no i gratuluje takiej ilosci mrozaczków, imponujący wynik!!!:tak: A co do tego twojego progesteronu to ile go jest w jednej globulce?? na opakowaniu powinnaś mieć napisane. Ja też biorę globulki dowcipne 2x1 przy czym jedna zawiera 400mg progesteronu czyli biorę 800mg na dobę.

Lawendowy, dagnes powodzenia jutro na wizycie &&&&&&&&&&&&&&&&&
Avocado oby serduszko maluszka mocno i zdrowo biło:tak:
hola miłego podglądania maluszków:-)
TeQuila
dorodnych pęcherzyków;-)

Kinga, to nawet nie chodzi o to, że nie lubię, ale w moim przypadku kciuki po prostu zdradzają i przynoszą wręcz odwrotny skutek.

Łomatko bosko, świnka + różyczka???? To faktycznie niezły pakiet. A masz może zdjęcia z tamtego okresu :-D
No ta ja aż takich full pakietów nie miała. Tylko świnka x2, różyczka x3, półpasiec x2.
A podobno jak raz zachorujesz, to drugi raz już nie złapiesz. Zapomnieli dodać, że mnie to nie dodtyczy:-)

Dobranoc. Słodkich snów.

300158_425148327582123_1164823159_n.jpg

Dziś ogromniaste &&&&&&&&&&&&&&& za Tequilę i kolejne podglądanko przed udanym crio, Za Dagnes i wizyte przed udanym crio, za avocado i silne serduszko dzidziusia, a za Lawendowy sen i jej wizytkę oraz szybciutki powrot do zdrowia zaczarowano-koci taniec
:-)

images
.

Miłego i pomyślnego dnia kobietki:-).

Mayyka nie odezwałaś sie wczoraj. co u ciebie kochana?

Witajcie dziewczynki w ten zimowy poranek ;-)
Ogromne kciukasy dzisiaj za :
udaną pełną dobrych wieści wizytkę dagnes
za silne i rytmiczne serduszko maleństwa avocado
za maleństwa holi oby pięknie urosły i zaprezentowały się mamusi
Kciuków nie trzymam za lawendowy sen ale życzę ci kochana najlepszych wieści na wizytce :-D
Wszystkim życzę szybkiego nadejścia lata bo na wiosnę to chyba liczyć już nie ma co!!!

reklama
Dziewczynki trzymam kciuki za Was&&&&&&&
Tequilę powodzenia na podglądank przed udanym crio, żeby tam w środku było wszysko oki:)

Dagnes powodzenia na wizycie

Avocado żebyś dzisiaj kochana usłyszała mega silne serduszko dzidziusia,

Lawendowy sen
Tobie również powodzenia

Ja dzisiaj ..no wlasnie...skoro wczoraj byl transfer o 12...to dzisiaj mam 1dpt czy 2dpt..?? Tak sobie mysle...JAK JA WYTRZYMAM DO PRZYSZŁEGO CZWARTKU????
:szok::szok::-D:-D
A szczerze, to myslalalm, ze cos będę czuć..jakoś inaczej...a czuję się zupełnie normlanie....komp;etne nic nie czuję...

Do góry