reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Stymulacja stymulacji nierówna. Organizm też jest mocno obciążony więc wiadomo że czasami boli i to jest normalne. Jesteś pod opieką lekarza także nic się nie bój, napewno odpowiednio Cię pokieruje
Bo wiesz zaczęłam szukać inf. w internecie o bólach jajników podczas stymulacji i natknęłam się na wypowiedź dziewczyny, która miała ból tylko jednego, a drugiego jajnika nie czuła i miała w nim sporo komórek, a w tym obolałym tylko 2 i napisała, że lekarz jej powiedział, że często jest tak, jak jajniki bolą od początku to znaczy, że mają problem ze wzrostem pęcherzyków i stąd ten ból 🤷‍♀️To pięknie... Czekam na ten poniedziałek, jak na zbawienie, co będzie to będzie, będzie ch*jnia to przerywam stymulację.

Bo wiesz zaczęłam szukać inf. w internecie o bólach jajników podczas stymulacji i natknęłam się na wypowiedź dziewczyny, która miała ból tylko jednego, a drugiego jajnika nie czuła i miała w nim sporo komórek, a w tym obolałym tylko 2 i napisała, że lekarz jej powiedział, że często jest tak, jak jajniki bolą od początku to znaczy, że mają problem ze wzrostem pęcherzyków i stąd ten ból 🤷‍♀️To pięknie... Czekam na ten poniedziałek, jak na zbawienie, co będzie to będzie, będzie ch*jnia to przerywam stymulację.
Daj spokój, nawet tak nie myśl. Czujesz jajniki bo masz duże dawki hormonów. Mnie raz bolały raz nie a zawsze miałam dużo jajek. Nie fiziuj tylko grzecznie czekaj do poniedziałku 😘✊

Wiesz co, jeden lekarz mówi tak, drugi powie że to normalne bo jest dużo pęcherzyków i rosną. Mój lekarz na samym początku powiedział żeby nie czytać internetu 😛 i staram się tego trzymać. Rozumiem Twoje obawy bo sama takie miałam ale zawsze starałam się podejść do sytuacji zdroworozsądkowo. Jesteśmy pod opieką lekarza, leki są dobrane indywidualnie dla każdej z nas. Trzeba wykonywać polecenia lekarza i czekać na rozwój wypadków. To wszystko co możemy zrobić, resztę roboty odwala natura. Także głowa do góry, w poniedziałek napewno będziesz miała dobre wieści 😀

reklama
Obyś miała rację🙏, nie mogę spać bo lewy jajnik mnie boli, co tam się dzieje 😱 trzeba dożyć do poniedziałku 😁
Mnie też bolaly jajniki. Nie moglam lezec na boku, bo czulam je bardzo. Ale lekarz mnie uprzedzal. Powiedzial, ze niektore kobiety bardziej odczuwaja jajniki. Ze tam wszystko rosnie i moze bolec, ale mam sie tym nie przejmowac bo to normalne. Miałam tylko zakaz biegania (na codzień rekreacyjnie biegam), bo powiedzial, ze od podskakiwania moga mi sie skrecic jajniki a to jest niebezpieczne.

Do góry