reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurde co lekarz to inna opinia, mój mówił że teraz tak podają publikacje że w ciąży nie powinienem spadać poniżej 15 [emoji2368] , ja mu ufam i robię co mi karze, chociaż nie twierdzę że może być inaczej bo sama wiedzy w tym temacie nie mam [emoji2368] . W tamtym tygodniu dopiero przy progu ponad 50 skończyłam brać duphaston 6 tab dziennie i teraz biorę 3 dziennie
Właśnie co lekarz to opinia [emoji1745][emoji1745][emoji1745] A duphustan nie wychodzi w badaniu krwi na progesteron więc Ty masz piękna wartość proga Który to tc?

reklama
Co mam zrobić z tym progesteronem? 🥺🥺🥺 Do kliniki nie mogę się dodzwonić... Będę starała się cały czas, ale wg Was mogę wziąć więcej dopochwowo lub doustnie? Oblał mnie znów strach...
Kochana nie czytaj glupot w internecie. Mieścisz się w normach proga. Jesteś dopiero na samym początku ciąży, daj organizmowi się rozkręcić 😉Ja miałam na początku 25 później 38, ostatnio progesteron 17 i lekarz nie panikował że jest coś źle. Narazie bierz proga w takich dawkach jak masz i nie stresuj się niepotrzebnie.

Kurde co lekarz to inna opinia, mój mówił że teraz tak podają publikacje że w ciąży nie powinienem spadać poniżej 15 🤷‍♀️ , ja mu ufam i robię co mi karze, chociaż nie twierdzę że może być inaczej bo sama wiedzy w tym temacie nie mam 🤷‍♀️ . W tamtym tygodniu dopiero przy progu ponad 50 skończyłam brać duphaston 6 tab dziennie i teraz biorę 3 dziennie
U mnie obok wyniku proga jest norma od 11 do 44 w 1 trymestrze

reklama
Do góry