reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wkrecaj sobie nic. Bedzie dobrze [emoji847]
U mnie dzis nawet spoko. W pracy mialam dosc ciezkie spotkanie ale poszlo dobrze [emoji3].
U Was tez taka brzydka pogoda?? W Krk zachmurzenie i tak szaro buro.
U mnie rano deszczowo było już myślałam że cały dzień mogę bezkarnie w łóżku spędzić [emoji23][emoji23][emoji23] Ale się trochę rozpogodziło i nieopatrznie wyszłam zobaczyć co w ogródku się dzieje i trzy kursy z warzywami do domu zrobiłam [emoji23][emoji23] Tak więc do wieczora mam zajęcie teraz [emoji23][emoji23] Dobrze bo chociaż ręce będę mieć zajęta [emoji2957][emoji2957][emoji2957]

Mnie jak coś ćmiło w podbrzuszu, jajnikach lub ogólnie w tych okolicach to lykalam nospe i aspargin. Nic więcej zrobić nie mogłam.

Dzień czuję, że jest pozytywny. Mam za sobą spacer u czuć jesień w powietrzu. Nawet wypieki z jabłkami zrobiłam [emoji2960]
I jak wypieki wyszły? Ja uwielbiam szarlotkę [emoji39][emoji39][emoji39]

Ty sie żadnym bólem nie przejmuj. Mnie bolało jak na @ 5 dpt a 6 dpt kłucie. Też się bałam że nic z tego. Także ból wcale nie świadczy o porażce. Wiem że myśli czasami są różne i niestety musisz ten ciężki czas przetrwać. Trzymam kciuki [emoji6][emoji3590]
Starasz się myśleć pozytywnie ale wiesz jak to jest [emoji1745][emoji1745][emoji1745] A niestety ból brzucha kojarzy mi się tylko z jednym [emoji17]

Starasz się myśleć pozytywnie ale wiesz jak to jest [emoji1745][emoji1745][emoji1745] A niestety ból brzucha kojarzy mi się tylko z jednym [emoji17]
Mi też się tylko z jednym kojarzył.... I nawet zrobiłam drugi test żeby się upewnić że nadal jestem w ciąży 🙊😛 i tych myśli narazie się niestety nie pozbędziesz, wszystko minie jak zobaczysz pozytywną betę 😉❤️

U mnie rano deszczowo było już myślałam że cały dzień mogę bezkarnie w łóżku spędzić [emoji23][emoji23][emoji23] Ale się trochę rozpogodziło i nieopatrznie wyszłam zobaczyć co w ogródku się dzieje i trzy kursy z warzywami do domu zrobiłam [emoji23][emoji23] Tak więc do wieczora mam zajęcie teraz [emoji23][emoji23] Dobrze bo chociaż ręce będę mieć zajęta [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Zajmiesz glowe czyms innym :D a co planujesz z warzyw robic?? Ja musze w końcu kupic papryke, zeby leczo na zime zrobic :D

reklama
Mi też się tylko z jednym kojarzył.... I nawet zrobiłam drugi test żeby się upewnić że nadal jestem w ciąży [emoji87][emoji14] i tych myśli narazie się niestety nie pozbędziesz, wszystko minie jak zobaczysz pozytywną betę [emoji6][emoji3590]
Myślę że mnie nawet beta nie uspokój [emoji51][emoji51][emoji51] A Ty jak się czujesz? Jak mąż w ogóle zareagował na dwa pęcherzyki?

Do góry