reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcze, czytam te Wasze wypowiedzi na temat dnia cyklu, w którym miałyście transfer. Większość z Was miała blastki podane w 18dc a ja w 15 dc. Od czego zależy dobór dnia? Znów mi się woda z mózgu robi...
Od długości cyklu, momentu owulacji, wyników badań hormonalnych. Nic się nie bój, lekarz napewno wie co robi 😉

Jak tam w ogóle dziś dzień Wam mija ? Mnie trochę brzuch boli i już zaczynam sobie wkręcać porażkę [emoji17][emoji17][emoji17]
Nie wkrecaj sobie nic. Bedzie dobrze 🤗
U mnie dzis nawet spoko. W pracy mialam dosc ciezkie spotkanie ale poszlo dobrze 😀.
U Was tez taka brzydka pogoda?? W Krk zachmurzenie i tak szaro buro.

Jak tam w ogóle dziś dzień Wam mija ? Mnie trochę brzuch boli i już zaczynam sobie wkręcać porażkę [emoji17][emoji17][emoji17]
Mnie jak coś ćmiło w podbrzuszu, jajnikach lub ogólnie w tych okolicach to lykalam nospe i aspargin. Nic więcej zrobić nie mogłam.

Dzień czuję, że jest pozytywny. Mam za sobą spacer u czuć jesień w powietrzu. Nawet wypieki z jabłkami zrobiłam 🤭

Ty sie żadnym bólem nie przejmuj. Mnie bolało jak na @ 5 dpt a 6 dpt kłucie. Też się bałam że nic z tego. Także ból wcale nie świadczy o porażce. Wiem że myśli czasami są różne i niestety musisz ten ciężki czas przetrwać. Trzymam kciuki 😉❤️

reklama
Do góry