reklama
Magdusia88
Fanka BB :)
Dziewczyny które miały badane przeciwciała przeciwplemnikowe z krwi wynik dodatki
Ja zaszłam 2 razy z asa 1:400 [emoji6]
Ostatnia edycja:
eij
Ja miałam w 18 dc 5 dniowe blastki. Ale ja mam też długie cykleDziewczyny w których dniach miałyście na cyklu sztuczym transfer?Jeśli mam 3 dniowca?Wiem że zależy od endometrium i progesteronu,ale tak juz myślę w którym dniu by to było☺
Vinszka
Hmm... u mnie cykl naturalny przy 5 dniowym 18dcDziewczyny w których dniach miałyście na cyklu sztuczym transfer?Jeśli mam 3 dniowca?Wiem że zależy od endometrium i progesteronu,ale tak juz myślę w którym dniu by to było☺
Olusja1987
Kurcze, czytam te Wasze wypowiedzi na temat dnia cyklu, w którym miałyście transfer. Większość z Was miała blastki podane w 18dc a ja w 15 dc. Od czego zależy dobór dnia? Znów mi się woda z mózgu robi...
U mnie na cyklu naturalnym czekali aż pęknie samoczynnie pęcherzyk i doliczyli 5 dni i wtedy był transfer. To był mój 3 transfer i udanyKurcze, czytam te Wasze wypowiedzi na temat dnia cyklu, w którym miałyście transfer. Większość z Was miała blastki podane w 18dc a ja w 15 dc. Od czego zależy dobór dnia? Znów mi się woda z mózgu robi...
Aduś16
Na cyklu sztucznym bez własnej owulacji nie ma to znaczenia, jak endometrium tylko osiągnie właściwą grubość włącza się progesteron i po 5ciu pełnych dobach odbywa się transferKurcze, czytam te Wasze wypowiedzi na temat dnia cyklu, w którym miałyście transfer. Większość z Was miała blastki podane w 18dc a ja w 15 dc. Od czego zależy dobór dnia? Znów mi się woda z mózgu robi...
Olusja1987
Dziękuję, uspokoiłaś mnieNa cyklu sztucznym bez własnej owulacji nie ma to znaczenia, jak endometrium tylko osiągnie właściwą grubość włącza się progesteron i po 5ciu pełnych dobach odbywa się transfer
Ale kazdego zarodka nawet 3 dniowego?Na cyklu sztucznym bez własnej owulacji nie ma to znaczenia, jak endometrium tylko osiągnie właściwą grubość włącza się progesteron i po 5ciu pełnych dobach odbywa się transfer
reklama
Podziel się: