@annemarie i @Aduś16 czy wy już odczuwacie skurcze w ole brzucha go jakiś czas?! Ja jeszcze mam udrzenia gorąca.... jak przy menopauzie
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Jest,jak najbardziej.Ja sie do tego testu juz przygotowywalam i wtedy lekarz juz mi mowil,ze max 3 miesiace.Musze poszukac w pol opracowaniach.Pokazuje w którym momencie od owulacji czy włączeniu proga jest to tzw okno implantacyjne.. nie ma raczej limitu do kiedy to badanie jest ważne..
mala_Mi 80
Oby Zaciskaj nogi przez te dni i dużo odpoczywaj, będzie dobrzeNie wyznaczą wcześniej bo nic się nie dzieje co zwiastowałoby poród.. za prawie 4 dni będzie ciąża donoszona a w razie skurczy lub odejścia wód szybciej mam jechać na Delivery Ward, emergency CS zrobią już po 37tc..Jak zacznie się przed zdejmą sam szew i będę czekać więc oby przeżyć te 4 dni bez przygód Podobno z obniżonym płodem można tak jeszcze się trochę bujać więc mam nadzieję że te 2 tygodnie się przebujam leżąc
annemarie
Ja odczuwam nogi i rece w zebrachglowke kompletnie w dole.Skurczy nie mam,ale czasami nie wiem jak wstac,bo tak mnie wszystko boli.jeszcze 14 dni.@annemarie i @Aduś16 czy wy już odczuwacie skurcze w ole brzucha go jakiś czas?! Ja jeszcze mam udrzenia gorąca.... jak przy menopauzie
Mi też już jest ciężko. Zgiąć już się nie mogę ja ma termin na czwartekJa odczuwam nogi i rece w zebrachglowke kompletnie w dole.Skurczy nie mam,ale czasami nie wiem jak wstac,bo tak mnie wszystko boli.jeszcze 14 dni.
3 miesiące jest ważny test era i kosztuje 3500 tysiące to chyba nie jest możliwe przecież to się nie opłaca bo w ciągu 3 miesięcy da się zrobić tylko jeden transfer A to badanie i tak nie daje gwarancji że się powiedzieJest,jak najbardziej.Ja sie do tego testu juz przygotowywalam i wtedy lekarz juz mi mowil,ze max 3 miesiace.Musze poszukac w pol opracowaniach.
Aduś16
Mnie tlumaczono ze roznica to cykl sztuczny lub naturalny jedynie.. po 3 mieisacach sie okno raczej nagle nie przesunie. Pewnie są gdzieś opracowania Hiszpanów którzy wymyślili to badanie.. Ja je robilam ponad 2 lata temu to wtedy coś tam wygrzebałam w literaturzeJest,jak najbardziej.Ja sie do tego testu juz przygotowywalam i wtedy lekarz juz mi mowil,ze max 3 miesiace.Musze poszukac w pol opracowaniach.
Aduś16
Ja mam twardnienia brzucha trochę częste ale Maks 2 na godzinę, nic regularnego wiec to nie skurcze a BH@annemarie i @Aduś16 czy wy już odczuwacie skurcze w ole brzucha go jakiś czas?! Ja jeszcze mam udrzenia gorąca.... jak przy menopauzie
reklama
Aduś16
Ja tak je zaciskam już od 14 tc Szkoda że nie można sety walnąć przez cięciem bo mam wrażenie że zemdleje ze strachuOby Zaciskaj nogi przez te dni i dużo odpoczywaj, będzie dobrze
Podziel się: