reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny w ciąży badalyscie poziom proga? Chodzi mi o 12tc... Ja na dawce 450mg mam 80 proga ng/ml a dziś mam go odstawić, to nie za mało??
Już od 10 -12 tyg łożysko przejmuje produkcje progesteronu . Odpowiadając na Twoje pytanie … progesteron badałam 2 razy w 5 i 7 tygodniu STOP 😉 osobiście postępuje wg zaleceń lekarza 😉

reklama
Dziewczyny w ciąży badalyscie poziom proga? Chodzi mi o 12tc... Ja na dawce 450mg mam 80 proga ng/ml a dziś mam go odstawić, to nie za

Dziewczyny w ciąży badalyscie poziom proga? Chodzi mi o 12tc... Ja na dawce 450mg mam 80 proga ng/ml a dziś mam go odstawić, to nie za mało??
Ja mam 50 ( badane na czczo bez leków) 11tc, i powoli odatawiam tak lekarz mi kazał 🤷‍♀️ robię co mi karze 😉

reklama
Do góry