Jednąa ty masz zamrożone blastocysty?
reklama
To superJedną
Kachar
Fanka BB :)
ja miałam transfer 3dniowca i jestem w ciażyDziewczyny czy któraś z was ma podanego 3 dniowca i jest w ciąży,lub zna kogoś?
No to pięknie kochana,a wiesz może jakiej klasy?bo mój 3 dniowiec ma 11 blastomerów,a ty masz z tej stymulacji jeszcze inne zarodki zamrożone?ja miałam transfer 3dniowca i jestem w ciaży
MoniB1988
Super! Rozumiem, ze udało się Wam za pierwszym razem?Witam witam w taki razie , ja równierz , jestem pacjentką Zaręby, ale Grygruk kończył u mnie stymulację z racji urlopu mojego lekarza i też robił transfer , udany z resztą
Kachar
mam jeszcze 1 zarodek zamrożony, ten podany miał 8blatomerów, nie pamiętam jakiej klasy , generalnie embriolog sugerowała hodowlę do blastki bo mówiła że ma bardzo dobrą morfologię i dobrze rokuje , ale ja się bałam i podali taki , no i dał ciążę , a ty już po transferze ???No to pięknie kochana,a wiesz może jakiej klasy?bo mój 3 dniowiec ma 11 blastomerów,a ty masz z tej stymulacji jeszcze inne zarodki zamrożone?
Kachar
Tak za pierwszym , myślę że tutaj bardzo ważne jest zaufanie do lekarza , moja stymulacja ciągnęła się dłuuugo, przy transerze dr Grygoruk nie chciał podawać na raz dwóch zarodków i tutaj też mu zaufałam i dzięki Bogu udało się a nam pozostał jeszcze jeden zarodekSuper! Rozumiem, ze udało się Wam za pierwszym razem?
KarolaJ
W bocianie te badania są ważne pół roku
I badania zakaźne które musisz zrobić są ważne 3 miesiące. Wyniki są też szybko z wyjątkiem Chlamydii, na nią czeka się ok 3 tygodnie
reklama
Jestem przed transferem,muszę zdecydować czy chcę 3 dniowego,czy go odmrozić i podhodować do blastki,boję się ,że sie zatrzyma u mnie 3 dniowy po transferze.mam jeszcze 1 zarodek zamrożony, ten podany miał 8blatomerów, nie pamiętam jakiej klasy , generalnie embriolog sugerowała hodowlę do blastki bo mówiła że ma bardzo dobrą morfologię i dobrze rokuje , ale ja się bałam i podali taki , no i dał ciążę , a ty już po transferze ???
Podziel się: