reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To według mnie za szybko na sikancu. Ja miałam 5 dniowa blastkę i test wyszedł 9 dpt
na górze ten z dziś, na dole z wczoraj, oba czułość 10
IMG_20210814_065136986.jpeg
IMG_20210813_070953825_HDR~2.jpeg

na górze ten z dziś, na dole z wczoraj, oba czułość 10Zobacz załącznik 1305582Zobacz załącznik 1305583
wstrzymaj się do bety, naprawdę. Wiem że ciężko, ja zrobiłam test dopiero po pozytywnej becie tak na pamiątkę 😂 nie robiłam wcześniej żeby się bez sensu nie nakręcać. Zresztą nawet lekarz Ci powie że tak szybko nie robi się testu, tym bardziej po transferze 3 dniowego zarodka. Musisz być cierpliwa 😃 Trzymam kciuki

Hej Dziewczyny nie zdarzę nadrobić zaległości bo widzę że sporo stron przybyło 😜- wybaczcie 🙏
Ja niestety miałam w czwartek mały wypadek i trafilam do szpitala(już jestem w domku) na szczęście z małym wszystko wporzadku i nic mu się nie stało 😉 ale muszę wam się pochwalić BĘDZIE CHŁOPAK 😍🥰🥰🥰

Hej Dziewczyny nie zdarzę nadrobić zaległości bo widzę że sporo stron przybyło 😜- wybaczcie 🙏
Ja niestety miałam w czwartek mały wypadek i trafilam do szpitala(już jestem w domku) na szczęście z małym wszystko wporzadku i nic mu się nie stało 😉 ale muszę wam się pochwalić BĘDZIE CHŁOPAK 😍🥰🥰🥰
Gratuluję 🎉😃❤️ i uważaj na siebie 🙂

Co się stało kochana? Uważaj na siebie i maluszka ♥️ ale czad u mnie niby dziewczynka ale pani doktor powiedziała że informacja do potwierdzenia jeszcze 🤗

reklama
Do góry