Kurcze 8dpt powinno pokazać na teście, moze trzeba więcej czasu,trzymam mocno kciuki za twojego kropka,żeby beta okazała się ładnaPóki co testy nie wychodzą, ale w poniedziałek beta
reklama
eij
Fanka BB :)
To według mnie za szybko na sikancu. Ja miałam 5 dniowa blastkę i test wyszedł 9 dptTydzień temu w piątek, dziś 8dpt
na górze ten z dziś, na dole z wczoraj, oba czułość 10To według mnie za szybko na sikancu. Ja miałam 5 dniowa blastkę i test wyszedł 9 dpt
Kochana najlepiej chyba by pokazał test o czułości 5 mlU/ml,ten może jeszcze nie pokazać i może być za szybkona górze ten z dziś, na dole z wczoraj, oba czułość 10Zobacz załącznik 1305582Zobacz załącznik 1305583
eij
wstrzymaj się do bety, naprawdę. Wiem że ciężko, ja zrobiłam test dopiero po pozytywnej becie tak na pamiątkę nie robiłam wcześniej żeby się bez sensu nie nakręcać. Zresztą nawet lekarz Ci powie że tak szybko nie robi się testu, tym bardziej po transferze 3 dniowego zarodka. Musisz być cierpliwa Trzymam kciukina górze ten z dziś, na dole z wczoraj, oba czułość 10Zobacz załącznik 1305582Zobacz załącznik 1305583
Justi92
Hej Dziewczyny nie zdarzę nadrobić zaległości bo widzę że sporo stron przybyło - wybaczcie
Ja niestety miałam w czwartek mały wypadek i trafilam do szpitala(już jestem w domku) na szczęście z małym wszystko wporzadku i nic mu się nie stało ale muszę wam się pochwalić BĘDZIE CHŁOPAK
Ja niestety miałam w czwartek mały wypadek i trafilam do szpitala(już jestem w domku) na szczęście z małym wszystko wporzadku i nic mu się nie stało ale muszę wam się pochwalić BĘDZIE CHŁOPAK
eij
Gratuluję i uważaj na siebieHej Dziewczyny nie zdarzę nadrobić zaległości bo widzę że sporo stron przybyło - wybaczcie
G
gość2502
Gość
Co się stało kochana? Uważaj na siebie i maluszka ale czad u mnie niby dziewczynka ale pani doktor powiedziała że informacja do potwierdzenia jeszczeHej Dziewczyny nie zdarzę nadrobić zaległości bo widzę że sporo stron przybyło - wybaczcie
Kachar
Witam witam w taki razie , ja równierz , jestem pacjentką Zaręby, ale Grygruk kończył u mnie stymulację z racji urlopu mojego lekarza i też robił transfer , udany z resztąW Białymstoku. Chodzę do doktora Grygoruka. A Ty w jakim?
reklama
a ty masz zamrożone blastocysty?Póki co testy nie wychodzą, ale w poniedziałek beta
Podziel się: