Magdusia88
Fanka BB :)
@mala_Mi 80
Ja miałam 11 dc gonal, orgalutran, luveris i ovitrelle.
Ja miałam 11 dc gonal, orgalutran, luveris i ovitrelle.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak na wyciszenie jestem właśnie po badaniach krwii, usg i o 16 lekarz ma zadzwonić. Pewnie dzisiaj zacznę stymulację po prostu miałam też już dziś anestezjologaWg mnie ,cieniutkie endo i zero pecherzykow.Jesli to dobrze rozumiem bralas go na wyciszenie jajnikow.
Tez bym robila od razu u siebieO to bardzo krótko. Ja bym chyba od razu robiła wszystko, żeby nie tracić czasu. Fakt że trochę to kosztuje, ale przy tych wszystkich innych kosztach to mały pikuś
Zazdroszczę polskiego morza. Ogólnie teraz w ciąży mam kryzys egzystencjalny na emigracji. Kiedyś marzyła mi się Kalifornia, a teraz jak mam na wyciągnięcie ręki marzy mi się DziwnówekMiłego dnia dziewczynki ogromne kciuki za dzisiejsze wizyty niech to będzie piękny dzień, mimo że to piątek 13'stego ja od 4 rano w trasie i już za momencik przywitam się z moim ukochanym morzem dużo słonka wam wysyłam z trasy i pozytywnej energii
Jeśli chodzi o czas to i tak długo czeka się na wynik więc tydzień w jedną lub drugą... No ale faktycznie jeśli nie w PL i bez ubezpieczenia to już problemPo pierwsze zależy nam na czasie
Po drugie nie mieszkamy w pl, także nie mam tutaj ubezpieczenia
No to w podobnym czasie wystartujemy ze zbiorem jajcow. Ja czekam na małpiszona i lecimy z koksem, ostatni razTak na wyciszenie jestem właśnie po badaniach krwii, usg i o 16 lekarz ma zadzwonić. Pewnie dzisiaj zacznę stymulację po prostu miałam też już dziś anestezjologa
mam same dobre wspomnienia z Dziwnowka, jezdzilam z rodzicami jak mala bylamZazdroszczę polskiego morza. Ogólnie teraz w ciąży mam kryzys egzystencjalny na emigracji. Kiedyś marzyła mi się Kalifornia, a teraz jak mam na wyciągnięcie ręki marzy mi się Dziwnówek
Kariotypy najgorzej bo nam wszędzie mówili o min 35 dniach roboczych . No i w sumie czekaliśmy prawie 2 miesiące . U nas to badanie było zaleceniem , niekoniecznie musieliśmy je robić żeby do procedury podejść ale zawsze lepiej to skontrolować .Jestem po wizycie, niby wrażenia okej aleeee jestem zła. Musimy czekać
Mąż musi zrobić kariotyp, azf, cftr. Wgl dr był zaskoczony, że tego nie mamy i bez tego nie zaczniemy
Powiedzcie mi gdzie zrobię najtaniej i najszybciej ?
Zazdroszczę polskiego morza. Ogólnie teraz w ciąży mam kryzys egzystencjalny na emigracji. Kiedyś marzyła mi się Kalifornia, a teraz jak mam na wyciągnięcie ręki marzy mi się Dziwnówek [emoji1]