reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a któraś z was moze wie,czy 11 blastomerów w 3 dobie jest ok?bo chyba hodowano go do 5 doby ,bo zamrożono .Czytałam,że ok 8 blastomerów jest w 3 dobie 🙄

Dziewczyny wychodzi na to,,że gdybym miała transfer w 3 dobie,to mógłby być 1 z3 zatrzymanych zarodków,to chyba jednak dobrze zrobiłam,żeby czekać do 5 doby...
Tego nie wiem. To taka duża zagadka jest. U mnie nie ma opcji na mrożenie albo podanie w 3 dobie bo to niby lepiej rokuje. Większe szanse. Znam przypadki gdzie zarodki nie dotrwały do 5 doby ale przy kolejnej stymulacji podawane były w 3 dobie i ot potrafiły być bliźniaki.

Nasze 0 morfologia i 99 wady

Kurcze to trzymajcie dziewczyny bo wróciła mi wola walki. Chyba musiałam się otrząsnąć z pierwszych emocji.

Proszę o kciuki za mojego leniwego kropusia ❤️
Pewno twoja Beta spotkala sie z resztkami Ovitrelle i taki to dalo wynik.Ale jak ktos jest niecierpliwy to dostaje po łapkach za kare🤣.
Nie ma sie co stresowac,za dwa dni bedzie wszystko jasne.
Wielkie kciuki🤗

reklama
Kurcze ja mam wizytę w 24 dniu cyklu to myślę że też mi powie że wtedy na dniach a masz jeszcze coś brać przed tym transferem . Ja ciemną jestem bo to moje drugie podejście ale pierwsze z mrozaczkiem ja estoferm biorę 3razy dziennie
Transfer wypadnie w 19 dniu cyklu A dziś endometrium było 11mm i nie wiem czy do transferu nie będzie już za duże? Ja osobiście wolała bym transfer w 18 DC ale u nas w niedzielę nie ma transferów [emoji1745]

Do góry