reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana będąc w Twojej aktualnej sytuacji jeszcze kilka tygodni temu nie wierzyłam że to minie..
Ale serio mija! Mi minęło chyba w 18 albo 19 tygodniu.
Jeszcze będzie pięknie [emoji3590]
O żesz kuwa... Patrząc, że to dopiero 10 tc to ja chyba zdechnę... Boję się że zaglodze dzieciaka serio prawie nic nie jem normalnie schudłam z 4kg 😭

Dziewczyny... Czy Wy wierzycie w to, że gdy ma pojawić się nowe życie to w rodzinie musi ktoś umrzeć by zrobić miejsce? 😟 Kiedyś gdzieś to przeczytałam... I tak jakby podświadomie w to wierzyłam, nie wiem czemu. Dzisiaj dowiedziałam się, że odszedł mój teść, nie mogę się obudzić, że to prawda 😭

reklama
O żesz kuwa... Patrząc, że to dopiero 10 tc to ja chyba zdechnę... Boję się że zaglodze dzieciaka serio prawie nic nie jem normalnie schudłam z 4kg 😭
Zapytam może tak. masz z czego chudnąć?
Dziewczyny... Czy Wy wierzycie w to, że gdy ma pojawić się nowe życie to w rodzinie musi ktoś umrzeć by zrobić miejsce? 😟 Kiedyś gdzieś to przeczytałam... I tak jakby podświadomie w to wierzyłam, nie wiem czemu. Dzisiaj dowiedziałam się, że odszedł mój teść, nie mogę się obudzić, że to prawda 😭
O kurde 😭 przykro mi.

Ja w to nie wierzę. Tak samo, że kobieta w ciąży nie może być na pogrzebie, nie może przechodzić przez kałużę i wiele wiele takich. Nie wierzę

Do góry