reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki... Będę musiała popróbować... a permanentny brak apetytu i ciągle dziwne uczucie na żołądku to też może być przez proga? Okropne to, mam już serio dosyć tego uczucia tak się mecze
Moze byc od proga. A moze po prostu pierwszy trymestr. Ciaza jest cudownym stanem dla niewielu i głównie w drugim trymestrze. Cierpliwości.

reklama
No niestety, była trisomia 21.. Chociaż to chyba z jednej strony pozwala jakoś łatwiej się pogodzić z tym co się stało... Gdyby dziecko było zdrowe to pewnie nawet bym nie mogła dojsc do tego co się stało, że ciąża się zatrzymała, a tak to wiem, że nie zrobiłam nic złego i dziecko po prostu było chore..
Nie spodziewałam się, że będę mogła tak szybko zacząć, ale lekarka mówiła, że przy długim protokole możemy już teraz zacząć sterować moim cyklem. A że ja wolę działać niż czekać to jest mi to na rękę. Upór do czegoś się przydaje
Kochana aby teraz się udało i za kilka miesięcy będziemy wszystkie tu na forum trzymać nasze maleństwa w ramionach 😍😍😍😍✊✊✊✊✊✊

Dzięki... Będę musiała popróbować... a permanentny brak apetytu i ciągle dziwne uczucie na żołądku to też może być przez proga? Okropne to, mam już serio dosyć tego uczucia tak się mecze
Moze byc od proga. A moze po prostu pierwszy trymestr. Ciaza jest cudownym stanem dla niewielu i głównie w drugim trymestrze. Cierpliwości.

Chciałam z radościa poinformować że urodziłam 14,07,2021r syna Włodzimierza . Przez cesarskie cięcie ponieważ lekarze próbowali wywoływać u mnie poród ale nie stety bez rezultatu . Przed porodem spędziłam 3 tygodnie w szpitalu ponieważ miałam stwierdzone wielowodzie . Mały ważył 3930g , 56cm długi .

Chciałam z radościa poinformować że urodziłam 14,07,2021r syna Włodzimierza . Przez cesarskie cięcie ponieważ lekarze próbowali wywoływać u mnie poród ale nie stety bez rezultatu . Przed porodem spędziłam 3 tygodnie w szpitalu ponieważ miałam stwierdzone wielowodzie . Mały ważył 3930g , 56cm długi .
Gratulacje ❤️. Teraz tylko zdrówka zostało życzyć ❤️

Gratulacje 🎉🎊

Gratulacje dla rodziców ❤❤❤❤

Cudownie 🤗🤗🤗Piękna data 🥰 Gratulacje 💐💐💐

Piękne imię:)

Byłam dziś na mszy w Sankturium, trwa kazanie… ksiądz opowiada o cierpieniu ale i o cudach. Min historie o poronieniu. Ledwo zaczął mówić ,a dziewczyna koło mnie w płacz. Jej mąż prawie płacz, jej teściowa albo mama tez w płacz.
Ledwo się powstrzymałam żeby nie płakać razem z nimi. Oczy już były mokre i ścisk w gardle ale dałam rade.
Mysle sobie: to mi się trafiło….Sama się ledwo trzymam.
Tyle osób w kościele, a akurat koło mnie znalazła się para z podobnymi problemami jak nasze. Aż miałam ochotę powiedzieć do niej, ze nie jest sama i, że wiele z nas cierpi z podobnych powodów.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry