reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hope bardzo mi przykro że tym razem nie wyszło, ale tak jak dziewczyny pisały masz swój najcenniejszy skarb - swojego synka, a teraz pora na naturalny cud i tego życzę Ci z całego♥!!!

Asia to super że zaraz zaczynasz:happy:. To będzie ten raz:tak:.

Lulin dziś dla ciebie ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za udane crio. powodzenia :tak:.

Ikasia
za dużo ślicznych jajeczek &&&&&&&&&&
Lawendowy
dla ciebie niezmiennie zdrówka, i wygoń te paskudne zarazki, aaaaa siooooo!!!!!

Miłego dnia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam pytanie za 100 pkt....bo mam wziąć antybiotyk 2 tabletki...czy ja mam go wziąć przed punkcja czy po??? bo zapomnialam co lekarz mowil:(:(:(:(

dziewczyny ja miałam antybiotyk przed punkcja, pozatym lekarz powinien dać rozpiskę leków i jak należy przygotować się do punkcji na piśmie

ps. przed to nie znaczy w dniu punkcji - dzień przed punkcją conajmniej

Dzień dobry dziewczynki :-)

U mnie za oknem piękne słoneczko :-) właśnie grzeje mnie przez szybę :-)

Lawendowy sen życzę duuużo zdrówka!
Gotadora a jak Ty się czujesz? Maluchy już dają Ci o sobie znać? :-)

Masia trzymam kciuki, żeby dzisiejsza wizyta przyniosła dobre wiadomości. (Żeby cysty nie było!!!)
Ikasia owocnego jajkobrania :) A późńiej udanego seksiku na szkiełku ;-)
Lulin udanego crio! &&&&

Życzę wszystkim udanego, słonecznego dnia!

Cześć Darii :-)

dziękuje,że pytasz. Ogólnie czuje się dobrze, maluszki czasem dają popalić, że czuje się byle jak, ale raczej rzadko się to zdarza, więc bardzo się cieszę, że dobrze to znoszę ... a teraz wyczekuje męża, strasznie długo go nie ma i się martwie, nawet mi nie pisze gdzie jest, może po prostu zasnął zmęczony, a ja pewnie niedługo zwariuje

reklama
Lulin trzymam kciuki za udane crio :-)

Ikasia
udanej punkcji, aby jajca były piękne i dojrzałe.

Masia
udanej wizyty, mam nadzieję, że dzisiaj usłyszysz same pozytywne wieści a po cystach nie będzie już śladu.

Lawendowy Sen
jak się czujesz po kuracji imbirowej??

Do góry