To przeszłam przez to co ty,też po badaniach prenatalnych i amniopunkcji.A ty robiłaś amniopunkcję?Poroniłam... Na początku 4 miesiąca, na badaniach prenatalnych dowiedziałam się, że akcja serca zatrzymana
reklama
To wszystko jest straszne,co my przeżywamy.Teraz badałaś zarodki?To przeszłam przez to co ty,też po badaniach prenatalnych i amniopunkcji.A ty robiłaś amniopunkcję?
Ja akurat zrobiłam badanie nifty dosłownie tydzień przed prenatalnymi. Mąż widział jak się denerwuje przed tymi badaniami i kazał mi zrobić nifty, tak abym miała równocześnie wynik, gdyby usg czy pappa było niejednoznaczne.. Po wyjściu z gabinetu, godzinę później, przyszła mi wiadomość smsowa, że przyszedł wynik i to po 5 dniach roboczych. Przyjechałam do domu, odpaliłam kompa i zobaczyłam, co było nie takTo przeszłam przez to co ty,też po badaniach prenatalnych i amniopunkcji.A ty robiłaś amniopunkcję?
Przykro mi kochana,dawno mnie nie było na forum,ty badałaś zarodki ?Ja akurat zrobiłam badanie nifty dosłownie tydzień przed prenatalnymi. Mąż widział jak się denerwuje przed tymi badaniami i kazał mi zrobić nifty, tak abym miała równocześnie wynik, gdyby usg czy pappa było niejednoznaczne.. Po wyjściu z gabinetu, godzinę później, przyszła mi wiadomość smsowa, że przyszedł wynik i to po 5 dniach roboczych. Przyjechałam do domu, odpaliłam kompa i zobaczyłam, co było nie tak
JestemMama!
Fanka BB :)
Dziękuję zaraz coś będę kombinować bo po prostu wymiekkam ... Nie mam chyba sił dłużej walczyć ... Ciągle pod górkę ... Ciągle ... Normalnie siedzieć i ryczę ... Mam dość ... W głowie mam ciągle czy je gdzieś zrobię ... Może to po prostu jest znak że nie powinnam ich wcale robić i być mamą ? Moja psychika już siada ... Kuźwa jedno badanie a jaki problem jest z jego wykonaniem ... Inne już zrobiłam ... No prawie bo ostatnie mam do zrobienia 11 sierpnia .... Nie mogę się na niczym skupić , ciągle tylko jedno w głowie ... Nawet jak coś zacznę robić to co chwilę telefon do ręki i szukam i dzwonię i tak w kółkoKochana w Czechach wcale nie jest tak trudno się dogadać, zazwyczaj ktoś rozmawia łamaną polszczyzną. Ja jak tam byłam to pojechałam dodatkowo na test Covid i dało radę się dogadać.
Najlepiej przetłumaczyć maila na czeski i wysłać zapytanie o to twoje badanie
nieagatka
Paracetamol jest bezpieczny w ciazy. Mozesz brac max 4 g dziennie.Pytanie z serii jak nie urok to sraczka. Czy mogę wziąć paracetamol bo czuję że mnie bierze przeziębienie? Dziś 8+5 tc i nie wiem czy mogę, 2 tygodnie mu temu jak byłam u lekarza w Invikcie mówił, że mogę brać jak mnie boli brzuch od krwiaka ale nie wiem czy dzisiaj mogę wziac... Jak myślicie?
Bierz, lepiej zapobiegac niz leczyc.
Justi92
Uwierz mi że dobrze wiem co przeżywasz przechodziłam przez to przez dwa lata kiedy szukaliśmy problemu... Pomyśl że ty dopiero zaczynasz a i tak już jesteś w połowie drogi i większość badań masz zrobione Myśmy to przechodzi przez dwa długie lata od lekarza do lekarza od badania do badania wszystko prywatnie a i tak właśnie trzeba było czekać na terminy bezsilność stres żal Gniew ocean wylanych łez... Po dwóch latach i 5 poronieniach decyzją o invitro.. I widzisz dziś minol mi 8tc. Nie wiadomo co będzie dalej ale wiem jedno że trzeba walczyć i dążyć do celu pamiętaj że po każdej burzy wychodzi tęczaTo jest po prostu chore że nie mogę zrobić nigdzie tego badania ... Seriooo już po malu tracę siły na wszystko mam ochotę rzucić to całe in vitro i zacząć żyć ... A tak codziennie jacyś lekarze ... Ja już psychicznie chyba nie wyrabiam ... Żeby było śmiesznie jeszcze dziś dostałam kolejne tabletki od endykrynologa ...ciągle jakieś kwiatki mi wychodzą ... Ileż można
A powiedz mi kochana,ty masz zamrożone,zbadane zarodki?Jesteś przed transferem czy po?bo już nie wiem...Ja akurat zrobiłam badanie nifty dosłownie tydzień przed prenatalnymi. Mąż widział jak się denerwuje przed tymi badaniami i kazał mi zrobić nifty, tak abym miała równocześnie wynik, gdyby usg czy pappa było niejednoznaczne.. Po wyjściu z gabinetu, godzinę później, przyszła mi wiadomość smsowa, że przyszedł wynik i to po 5 dniach roboczych. Przyjechałam do domu, odpaliłam kompa i zobaczyłam, co było nie tak
reklama
Nie badałam, lekarz nie wspominał o pgs. Teraz przymierzam się do kolejnej stymulacji z ich przebadaniem, a te co zostały muszą poczekaćPrzykro mi kochana,dawno mnie nie było na forum,ty badałaś zarodki ?
Podziel się: