reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc dziewczyny. Nie bylo mnie tu przez kilka dni. Praca, stres i wszystko spowodowaly, ze nie mialam kiedy. Dzisiaj mialam wizyte usg. Dzisiaj 9 tydzien po transferze. Tydzien temu serce bilo, dzisiaj juz nie. Wlasnie zegnam moje kochane dziecko, ktore nie chcialo ze mna zostac. Pije prosecco i placze od 15. Serce rozerwane na milion kawalkow😭😭😭😭z beta spadla z 30 tys na 15600 w ciagu 13 dni. Kazali pdstawic leki i czekac na poronienie.
Alez to zycie jest hujowe na maksa😥😭
Szyszka i Fredka oraz DaGler trzymam mocno kciuki✊❤️✊❤️ A takze za pozostale z Was. Pojade jeszcze do Pasnika, chce wiedziec czy zrobilam wszystko. Co poszlo nie tak. Psychicznie mam dosyc. Za 2 tyg urlop i musze jakos dojsc do siebie.
Strasznie mi przykro, życie czasami jest strasznie hu.jowe 💔💔💔

Ale to były emocje 😍. A przed gabinetem to już mi się zdrowaśki w głowie pier.dolily tyle ich klepałam😱. Baba mnie zobaczyła i mówi że od razu mam się rozbierać. Pewnie stwierdziła że nie będzie ze mną gadki 😜.
Dzieciok rośnie szybko, Aduś mówi że to super 😍. Ma już 2,12cm, tętno 170. Baba też mówi że wszystko pięknie 🤩
Wiem, że każda to mówi, ale nie mogę w to uwierzyć 🤷. Tak się dobrze czuć i być w ciunży 🤷
Piękne dziecie, Fredka ciesz się dziewczyno tą ciąża, i oby jak najdłużej bez dolegliwości ✊✊✊

Dziewczynki u mnie dobrze, dzidziuś starszy o dzień bo USG pokazuje 8+5, a serduszko 167 uderzeń. Krwiak jest duży i o dziwo nie tam gdzie mówił lekarz z Invicty... Podobno krwiak zwłóknialy cokolwiek to znaczy i dość blisko dzidzi ale niby nie zagraża ale mam się oszczędzać... Kurw 3 lekarzy i każdy widzi krwiaka gdzie indziej, masakra... Kosmówka w porządku a lekarz nie pozwolił wejść mojemu mężowi bo się nie szczepił... Tragedia. Mąż trochę zły aż ciśnienia dostał, mówi do mnie: tyle kasy i nawet swojego dziecka ***** zobaczyć nie można 😅

A dalej to z seksu raczej nici bo lekarz powiedział, że "współżycie ograniczać" także odpowiedź na pytanie ni w pińć ni w dziesińć...tak czy siak ryzykować nie będę. Wypisał mi skierowanie na badania prenatalne za darmo nie wiem jak to działa i masę badań typu różyczka i toxo. Orientujecie się czy te z Invicty byłyby ważne czy muszę od nowa wydać kupę siana?

Ulżyło, ciekawe na jak długo...

Jesteście przekochane naprawdę, potraficie podnieść na duchu ❤️

@Cappuccinko1988 @DagLer @Biedroneczka28 @Pchełka216 @motylek24 @annemarie @nieagatka @Vinszka ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
@kate_p7 to piękne co napisałaś, jesteś bardzo mądra i kochana,naprawdę...i masz rację mąż to jedyna osoba przy której się wyciszam... Szkoda, że mam go ostatnio mniej :(

Dziewczynki u mnie dobrze, dzidziuś starszy o dzień bo USG pokazuje 8+5, a serduszko 167 uderzeń. Krwiak jest duży i o dziwo nie tam gdzie mówił lekarz z Invicty... Podobno krwiak zwłóknialy cokolwiek to znaczy i dość blisko dzidzi ale niby nie zagraża ale mam się oszczędzać... Kurw 3 lekarzy i każdy widzi krwiaka gdzie indziej, masakra... Kosmówka w porządku a lekarz nie pozwolił wejść mojemu mężowi bo się nie szczepił... Tragedia. Mąż trochę zły aż ciśnienia dostał, mówi do mnie: tyle kasy i nawet swojego dziecka ***** zobaczyć nie można 😅

A dalej to z seksu raczej nici bo lekarz powiedział, że "współżycie ograniczać" także odpowiedź na pytanie ni w pińć ni w dziesińć...tak czy siak ryzykować nie będę. Wypisał mi skierowanie na badania prenatalne za darmo nie wiem jak to działa i masę badań typu różyczka i toxo. Orientujecie się czy te z Invicty byłyby ważne czy muszę od nowa wydać kupę siana?

Ulżyło, ciekawe na jak długo...

Jesteście przekochane naprawdę, potraficie podnieść na duchu ❤️
Wreszcie 😍 całe szczęście 🥰 .
Hahah pamiętaj ze w „poszczeniu “ nie jesteś sama 🤪❤️

reklama
Nie wiem co napisać, bardzo mi przykro że tyle musiałaś przejść. Ale to nie koniec twojej drogi, bo tuż za zakrętem czeka na Ciebie dzieciątko, któremu stworzysz prawdziwy dom i obdarzysz je mnóstwem miłości ❤
Powodzenia z adopcją i dużo zdrówka, będę trzymać kciuki jak zawsze.
I odzywaj się do nas czasami 😘
Będę Was cały czas śledzić i czasem coś napisze ❤️❤️❤️

Do góry