Kachar, co się dzieje??? Wszystko w porządku?Dziewczyny mi już śmierć w oczy zagląda, żołądek się ściskam, zaraz zwrócę śniadanie, jak głupia umówiłam się dopiero na 12 na usg, a teraz myślę i myślę czy zobaczę to serduszko, zaraz się chyba rozpłaczę ,Fredka mądra ty że na rano się umawiałaś
reklama
Evela.6
Fanka BB :)
Super wynik. Głowa do góry, odpoczywaj teraz dużo i za chwilę będziesz wiedziała ile zarodkow zostało finalnie bo napewno będzie ich kilka[emoji847][emoji110]Dziękuję wszystkim za kciuki ....Jestem po punkcji [emoji3064] Pobrali 16 komórek z czego 12 dojrzałych .. Zapładniamy wszystkie ale jakoś mnie to dziś nie cieszy [emoji17][emoji17][emoji17] martwię się strasznie że nie uda się uzyskać żadnego zarodka .... Boli mnie brzuch i chyba dlatego takie nastawienie mam .... Muszę przestać myśleć o tym co się dzieje w laboratorium jakieś sprawdzone sposoby na "nie myślenie"???
Aduś16
Fredka widzę że Ty masz to co ja, na każdym rogu plan B w razie niemca jak by się coś złego działo .... Ja tez miałam dodatkowe usg po raptem 5 dniach na wieczor przed podaniem drugich immunoglobulin w Warszawie no bo w razie W po co jechać taki kawał i tyle hajsu wydawać.....Ale jak to ma działać i Cie trzymać w ryzach to niech tak będzie Tylko pamiętaj to niekoniecznie przemija jak już się dzieciak urodzi więc kaftan sobie zatrzymajZa dwa tygodnie. Jadę przed samymi szczepieniami żeby w razie czego nie jechać pół świata na darmo
Ja bylam ostrozna w cieszeniu sie do 2 usg.Pozniej juz cieszylam sie na maxa i wszystkim mowilam o ciazy.Wiesz zawsze bedzie niepokoj-nie bede Ci sciemniac ze bedzie inaczej.Ale kiedy masz sie cieszyc jak nie terazMega radość trwała z godzinę może . Jechaliśmy i suszylismy obydwoje zęby w aucie . Nooooo alllle pooootem.... Przecież ciągle trzeba czekać . Nie można aż tak się cieszyć . Kto to widział cieszyć się z ciunży . I cieszymy się bardzo delikatnie, wciąż że strachem
Jestes mega ostrozna bo przeciez na ta radosc czekalas tyle lat,no i jak to ze Ty,ze Tobie przytrafilo sie to szczescie?Otoz TAK to wlasnie Ty jestes w ciazy i Tobie zdazyl sie w koncu ten cud.Dlatego ciesz sie tymi chwilami bo nim sie obejrzyc urodzisz i nic z byciu w ciazy nie bedziesz pamietac oprocz strachu.
Teraz spogladaj na zdjecie swojego okruszka i ciesz sie z tego ze jest to Twoj okruszek Ja sie gapilam i teraz tez sie gapie jak moj okruch spi i caluje jej malutenkie stopki
nieagatka
Ehh... Bedzie dobrze. Tylko musisz w to uwierzyc w koncu. Chociaz trochę.Za dwa tygodnie. Jadę przed samymi szczepieniami żeby w razie czego nie jechać pół świata na darmo [emoji3061]
Swoja droga 2022 to rok przestepny? [emoji848][emoji848] Bo jesli tak to masz szanse na 29.02 [emoji16][emoji16][emoji16]
annemarie
To chyba taki stan pomiedzy jednym huraganem a drugim,gdzie czlowiek siedzi w tej ciszy i nie wie z ktorej strony znowu pierdolnie.Nie ma w tym nim zlego i nienormalnego ,ze sie boisz,ze mysli sie kotluja.Nie kazdy czlowiek musi byc silny,wmawiac sobie ze swieci slonce jak pada deszcze...Kopnę obiecuję :/ nie panuje nad swoimi myślami i humorem, chociaż staram się jak mogę naprawdę mi nie wychodzi
Sluchaj swojego brzucha i badz dla siebie dobra .Rob to co daje ci troche spokoju .Nie staraj sie stawac na glowie i byc na sile happy.Przyjdzie moment ,ze to szczescie samo do ciebie przyjdzie.Sa takie podroze w zyciu,ktore prowadza nas w nieznane i zmieniaja spojrzenie na wszystko.Ciaza,dziecko....do takich naleza .Nie ma sie co dziwic,ze masz chaos w glowie .To naprawde nic zlego
Ostatnia edycja:
Biedroneczka28
Ale mądre słowa!To chyba taki stan pomiedzy jednym huraganem a drugim,gdzie czlowiek siedzi w tej ciszy i nie wie z ktorej strony znowu pierdolnie.Nie ma w tym nim zlego i nienormalnego ,ze sie boisz,ze mysli sie kotluja.Nie kazdy czlowiek musi byc silny,wmawiac sobie ze swieci slonce jak pada deszcze...
Sluchaj swojego brzucha i badz dla siebie dobra .Rob to co daje ci troche spokoju .Nie staraj sie stawac na glowie i byc na sile happy.Przyjdzie moment ,ze to szczescie samo do ciebie przyjdzie.Sa takie podroze w zyciu,ktore prowadza nas w nieznane i zmieniaja spojrzenie na wszystko.Ciaza,dziecko....do takich naleza .Nie ma sie co dziwic,ze ma chaos w glowie .To naprawde nic zlego[emoji172]
Ok, to ja odliczam dniWiecie co dziewczyny...
Jak ja zaciunże (dajcie mi jakieś jeszcze 20 dni) to wam pokażę jak powinno się cieszyć! Zobaczycie dziką radość, bo chyba trzeba was tego nauczyć.
mala_Mi 80
Gratuluję, 12 dojrzałych to piękny wynik. Staraj się myśleć pozytywnie, bo naprawdę na razie jest super. Trzymam kciuki za seksik na szkleDziękuję wszystkim za kciuki ....Jestem po punkcji [emoji3064] Pobrali 16 komórek z czego 12 dojrzałych .. Zapładniamy wszystkie ale jakoś mnie to dziś nie cieszy [emoji17][emoji17][emoji17] martwię się strasznie że nie uda się uzyskać żadnego zarodka .... Boli mnie brzuch i chyba dlatego takie nastawienie mam .... Muszę przestać myśleć o tym co się dzieje w laboratorium jakieś sprawdzone sposoby na "nie myślenie"???
reklama
mala_Mi 80
Oj zgadzam się. Ile ja bym dała za siedzenie w domu w ciąży zamiast świrować przed kolejną stymulacją...Mozesz sie obrazic, ale serio?
Nie walczyłas o dziecko? Tersz jesteś w ciąży i nic Cie nie cieszy, bo? Jaki jest powod takiego samopoczucia?
Kopnij sama siebie w dupsko ode mnie [emoji6]
Ale rozumiem, że Szyszką targają hormony i to złe samopoczucie trochę nie jest zależne od niej
Podziel się: