reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Glupolu jestes w ciazy uwierz w to😃I bedziesz az do porodu.Czekam na wiesci co do plci.Tak bardzo sie ciesze i nieustajaco trzymam za Was kciuki.Mezus to chyba unosi sie w powietrzu ze szczescia🥰
Mega radość trwała z godzinę może 😂. Jechaliśmy i suszylismy obydwoje zęby w aucie 😂. Nooooo alllle pooootem.... Przecież ciągle trzeba czekać 🤦. Nie można aż tak się cieszyć 🤦. Kto to widział cieszyć się z ciunży 😱. I cieszymy się bardzo delikatnie, wciąż że strachem

reklama
Ale to były emocje 😍. A przed gabinetem to już mi się zdrowaśki w głowie pier.dolily tyle ich klepałam😱. Baba mnie zobaczyła i mówi że od razu mam się rozbierać. Pewnie stwierdziła że nie będzie ze mną gadki 😜.
Dzieciok rośnie szybko, Aduś mówi że to super 😍. Ma już 2,12cm, tętno 170. Baba też mówi że wszystko pięknie 🤩
Wiem, że każda to mówi, ale nie mogę w to uwierzyć 🤷. Tak się dobrze czuć i być w ciunży 🤷
Kochana wiem że ciężko uwierzyć i się cieszyć ... Ja w obecnej sytuacji nie wiem co bym zrobiła gdybym była na twoim miejscu ... Wiem że emocje na pewno się w tobie kumulują ....szczęście , radość jak i niepewność i strach o maleństwo... Ale mocno wierzę że wszystko już będzie dobrze , że za parę miesięcy będziesz chodzić dumnie z wózkiem i jeszcze pewnie będziesz zastanawiać się czy po rodzeństwo nie wracać 😍😍😍 Bardzo się cieszę ❤️ seriooo i uwierz mi że oddala bym wszystkie skarby tego świata aby byc na twoim miejscu .... 😔 Odpoczywaj , a Twój placek niech biega obok was ❤️

A dlaczego musisz się umawiać ? Nie możesz iść nigdzie „z bomby” ?
Robiłam to badanie kilka razy i nigdy się nie umawiałam. Syn evo robi od pon do czw. Ostatnio robiłam w Invi cta. Nie dość, że szybciej (wynik w 2 dni a nie 2 tyg) to jeszcze taniej ;)

To co wygrywam ? 😂
Invicta nie robi 😭😭😭😭 dzwonię do synevo ... Ciekawe czy się uda 😔🙈

Ja to mam pecha ...m seriooo albo moich wyników nie robią albo nie można się dodzwonić bo mają problemy techniczne 😭😭😭😭😭😭zwariować można .... @Ruda08 już wiem czemu do łodzi miałam jechać ... Mam nadzieję że się uda i nie będę musiała ... Bo tego testu allo-mlr z limfocytami dawcy nie robią nigdzie ... Właśnie sprawdziłam karteczkę 🙈

@Madlene83 Wiesz, że to będzie moja 4 stymulacja dlatego tyle "ogarniam". Uwierz mi, że wolałabym nic nie wiedzieć i mieć zarodki już po 1 stymulacji.
Lekarka tzn baba 😉 jest bardzo spoko, tylko chyba obie miałyśmy coś innego na myśli a ja to zauważyłam dopiero wczoraj. Mój błąd. Już się ogarnęłam, zadzwonię, napiszę i może ugadamy coś dobrego 😉
Najgorsze jest to, że ja już mam te leki w lodówce i miałam zacząć będąc w UK. Zapewne muszę zmienić plan i wykupić inne leki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry