Mega radość trwała z godzinę może . Jechaliśmy i suszylismy obydwoje zęby w aucie . Nooooo alllle pooootem.... Przecież ciągle trzeba czekać . Nie można aż tak się cieszyć . Kto to widział cieszyć się z ciunży . I cieszymy się bardzo delikatnie, wciąż że strachemGlupolu jestes w ciazy uwierz w toI bedziesz az do porodu.Czekam na wiesci co do plci.Tak bardzo sie ciesze i nieustajaco trzymam za Was kciuki.Mezus to chyba unosi sie w powietrzu ze szczescia
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Kochana wiem że ciężko uwierzyć i się cieszyć ... Ja w obecnej sytuacji nie wiem co bym zrobiła gdybym była na twoim miejscu ... Wiem że emocje na pewno się w tobie kumulują ....szczęście , radość jak i niepewność i strach o maleństwo... Ale mocno wierzę że wszystko już będzie dobrze , że za parę miesięcy będziesz chodzić dumnie z wózkiem i jeszcze pewnie będziesz zastanawiać się czy po rodzeństwo nie wracać Bardzo się cieszę seriooo i uwierz mi że oddala bym wszystkie skarby tego świata aby byc na twoim miejscu .... Odpoczywaj , a Twój placek niech biega obok wasAle to były emocje . A przed gabinetem to już mi się zdrowaśki w głowie pier.dolily tyle ich klepałam. Baba mnie zobaczyła i mówi że od razu mam się rozbierać. Pewnie stwierdziła że nie będzie ze mną gadki .
Dzieciok rośnie szybko, Aduś mówi że to super . Ma już 2,12cm, tętno 170. Baba też mówi że wszystko pięknie
Wiem, że każda to mówi, ale nie mogę w to uwierzyć . Tak się dobrze czuć i być w ciunży
annemarie
Urodzilam bez problemu syna ktory mial 4,5 kg ,wiec z tym tez dam rade.A No to tydzien do przodu jest, bo coś duża waga jak na 31tc. No ale lepiej tak niż za mały Pozatym będziesz mieć cięcie więc waga może być większa
JestemMama!
Invicta nie robi dzwonię do synevo ... Ciekawe czy się udaA dlaczego musisz się umawiać ? Nie możesz iść nigdzie „z bomby” ?
Robiłam to badanie kilka razy i nigdy się nie umawiałam. Syn evo robi od pon do czw. Ostatnio robiłam w Invi cta. Nie dość, że szybciej (wynik w 2 dni a nie 2 tyg) to jeszcze taniej
To co wygrywam ?
nieagatka
Powinnas liczyc wg transferu. Tak czy siak koniec lutego [emoji3526]No mam jakieś dwie, albo 27.02 albo 23.02[emoji848]
Kiedy kolejna wizyta?
nieagatka
Nie odpowiedzialas mi. Czemu tak jest? Usiadz, zastanow sie, skad taki humor? Czemu sie nie cieszysz? Co Ci w tym przeszkadza? Czemu cos jest w stanie byc wazniejsze niz to?Kopnę obiecuję :/ nie panuje nad swoimi myślami i humorem, chociaż staram się jak mogę naprawdę mi nie wychodzi
JestemMama!
Ja to mam pecha ...m seriooo albo moich wyników nie robią albo nie można się dodzwonić bo mają problemy techniczne zwariować można .... @Ruda08 już wiem czemu do łodzi miałam jechać ... Mam nadzieję że się uda i nie będę musiała ... Bo tego testu allo-mlr z limfocytami dawcy nie robią nigdzie ... Właśnie sprawdziłam karteczkę
mala_Mi 80
@Madlene83 Wiesz, że to będzie moja 4 stymulacja dlatego tyle "ogarniam". Uwierz mi, że wolałabym nic nie wiedzieć i mieć zarodki już po 1 stymulacji.
Lekarka tzn baba jest bardzo spoko, tylko chyba obie miałyśmy coś innego na myśli a ja to zauważyłam dopiero wczoraj. Mój błąd. Już się ogarnęłam, zadzwonię, napiszę i może ugadamy coś dobrego
Najgorsze jest to, że ja już mam te leki w lodówce i miałam zacząć będąc w UK. Zapewne muszę zmienić plan i wykupić inne leki
Lekarka tzn baba jest bardzo spoko, tylko chyba obie miałyśmy coś innego na myśli a ja to zauważyłam dopiero wczoraj. Mój błąd. Już się ogarnęłam, zadzwonię, napiszę i może ugadamy coś dobrego
Najgorsze jest to, że ja już mam te leki w lodówce i miałam zacząć będąc w UK. Zapewne muszę zmienić plan i wykupić inne leki
Ostatnia edycja:
reklama
Za dwa tygodnie. Jadę przed samymi szczepieniami żeby w razie czego nie jechać pół świata na darmoPowinnas liczyc wg transferu. Tak czy siak koniec lutego [emoji3526]
Kiedy kolejna wizyta?
Podziel się: