reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej kochana [emoji8]
Dziękuję że pytasz, czuję się dobrze [emoji4]
Jesteśmy z mężem i Majeczką w Bułgarii, jest gorąco i jesteśmy właśnie nad morzem a Maya jest z babcią w domku bo nie chce zbytnio jej wyciągać na dwór w te upały...Zobacz załącznik 1294653
A co u Ciebie??
Przypinam zdjęcie mojego szczęścia i pozdrawiam serdecznie [emoji8]
Ale slodycz[emoji3590]
Piękna macie córeczkę!
Odpoczywaj kochana !

reklama
@Aduś16 który to już tydzień?? Jaki jest już duży twój królewicz 🥰
Mam nadzieję, że osiągnęłaś już wymarzony spokój i przygotowujesz się do cc 😘😘
Hej 😀 Dziś rowno skończony 32tc także trzeci milestone osiągnięty hurraa! Nie wiem ile teraz waży bo ostatnią wizytę miałam 2.5 tygodnia temu, teraz mam wizytę w moim szpitalu w poniedziałek 19 lipca, wtedy zmierzą małego i ustalimy date CC 😮 A i wczoraj miałam ostatni dzień w pracy i tak mi dziwnie , nie mogę się odnaleźć bo bardzo lubię to co robię a tu min rok pauzy mnie czeka.. Więc teraz do CC będę robić błogie NIC 😜 A jak u Ciebie ? Kiedy do Invicty lecisz i mojego kochanego Trójmiasta ?

Hej kochana 😘
Dziękuję że pytasz, czuję się dobrze 😊
Jesteśmy z mężem i Majeczką w Bułgarii, jest gorąco i jesteśmy właśnie nad morzem a Maya jest z babcią w domku bo nie chce zbytnio jej wyciągać na dwór w te upały...Zobacz załącznik 1294653
A co u Ciebie??
Przypinam zdjęcie mojego szczęścia i pozdrawiam serdecznie 😘
No udała się wam córunia 😊. Śliczna jest 😊
Poka jakieś foto znad morza🙏

Hej 😀 Dziś rowno skończony 32tc także trzeci milestone osiągnięty hurraa! Nie wiem ile teraz waży bo ostatnią wizytę miałam 2.5 tygodnia temu, teraz mam wizytę w moim szpitalu w poniedziałek 19 lipca, wtedy zmierzą małego i ustalimy date CC 😮 A i wczoraj miałam ostatni dzień w pracy i tak mi dziwnie , nie mogę się odnaleźć bo bardzo lubię to co robię a tu min rok pauzy mnie czeka.. Więc teraz do CC będę robić błogie NIC 😜 A jak u Ciebie ? Kiedy do Invicty lecisz i mojego kochanego Trójmiasta ?
Wow 32tc to już meega osiągnięcie po tylu przejściach 👏
Masz za sobą bardzo ciężki czas, ale teraz już spokojnie i bez stresu ciesz się końcówką ciąży. Daj koniecznie znać po wizycie, jaki chłopak jest już duży 😊
A u mnie na razie spokojnie, jeśli nic się nie zmieni to lecę dopiero końcem sierpnia. Muszę jeszcze trochę kasy dostukać, bo niestety to bardzo droga impreza.
Życzę miłego leniuchowania, bo już niedługo zaczną się nieprzespane noce 😘😘😘

Byłam dzisiaj na kontroli i niestety krwiak lub jakaś inna pozostałość się nie wchłonęła ani nie wydaliła 🙄dostałam skierowanie na cito na łyżeczkowanie i właśnie jestem w szpitalu i czekam na decyzje czy zabieg dzisiaj czy jutro. Normalnie mam już dość 🤯
No dokładnie. Już wole mieć to z głowy. 2 lekarzy mnie badało i obaj powiedzieli ze nie ma szans żeby się obeszło bez zabiegu wiec już na szczęście jutro będzie zabieg wiec mam nadzieje ze to wreszcie się zakończy.
I jak tam u Ciebie kochana?

Babeczki mam pytanie. W sobotę odstawiłam hormony bo beta niska. Wczoraj przyszedł @. Tylko jakis dziwny, słaby. W ogóle nie czułam się okresowo. Dzisiaj już koniec okresu. Co teraz? Przecież po symulacji to zawsze @ miałam mocno obfite. Z doktorem umówiłam się że pod koniec @ zrobie będę, żeby upewnic się że wszystko się oczyściło. Teraz nie wiem co robić. Podejrzewam że muszę iść do lekarza na USG. Kiedy iść? Poczekać czy sie @ rozkreci czy iść natychmiast?

Babeczki mam pytanie. W sobotę odstawiłam hormony bo beta niska. Wczoraj przyszedł @. Tylko jakis dziwny, słaby. W ogóle nie czułam się okresowo. Dzisiaj już koniec okresu. Co teraz? Przecież po symulacji to zawsze @ miałam mocno obfite. Z doktorem umówiłam się że pod koniec @ zrobie będę, żeby upewnic się że wszystko się oczyściło. Teraz nie wiem co robić. Podejrzewam że muszę iść do lekarza na USG. Kiedy iść? Poczekać czy sie @ rozkreci czy iść natychmiast?
Ja odczekałabym dzień, 2, bo to co przedstawiasz z krwawieniem to dziwne.. Gdyby nic się nie rozkręciło to udałabym się do lekarza na usg. Odczekaj jeszcze troszkę , bo wydaje mi się, że lepiej iść na usg po krwawieniu, żeby sprawdzić czy jest już czysto...

Nie chce cię martwić, ale u mnie tak wyglądała ciąża pozamaciczna. Jeśli po miesiączce beta nie spadnie albo spadnie niewiele to będzie zły znak :( ja też miałam bardzo słabą miesiączkę, brzuch nie bolał jak zazwyczaj. Ja miałam szczęście bo mimo bety 300 było widać te ciąże w jajowodzie, poroniłam samoistnie

reklama
Nie chce cię martwić, ale u mnie tak wyglądała ciąża pozamaciczna. Jeśli po miesiączce beta nie spadnie albo spadnie niewiele to będzie zły znak :( ja też miałam bardzo słabą miesiączkę, brzuch nie bolał jak zazwyczaj. Ja miałam szczęście bo mimo bety 300 było widać te ciąże w jajowodzie, poroniłam samoistnie
No właśnie się martwię. Nigdy nie miałam takiej sytuacji i na prawdę nie wiem co robić. Q u mnie ta beta wariowała. Jak doszła do prawie 300 to spadła o połowę a 2 dni później znowu trochę wzrosła. I już sama nie wiem. A mój lekarz z kliniki od dzisiaj na urlopie. 😱😭

Do góry