reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny tu Ewunka . Podl mi telefon i nie mogę wejść na stare konto bo nie pamiętam hasła . Może niektóre się zastanawiają co u nas .
Po miesiącu wyszliśmy do domu , przyjeżdżał do mnie co dzień pielęgniarz pisać kroplówkę z antybiotykami. Co tydzień przychodzi do mnie lekarz .
I co tydzień mam lekarza i badania w szpitalu ....
Dochodzę do siebie ....
Chodź ciągle się zastanawiam czemu to wszystko się tak spierdoli.....ło.
Cesarka ratująca życie. A potem operacjia ratująca moje życie ....
Qurwa a miało być tak pięknie ....
Mój wcześniak ma się świetnie i to najważniejsze ja się wygrzebe.....
Pozdrawiamy
Screenshot_2021-07-12-17-12-39-560_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2021-07-12-17-12-30-376_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2021-07-12-17-12-20-621_com.miui.gallery.jpg

[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Cześć dziewczyny tu Ewunka . Podl mi telefon i nie mogę wejść na stare konto bo nie pamiętam hasła . Może niektóre się zastanawiają co u nas .
Po miesiącu wyszliśmy do domu , przyjeżdżał do mnie co dzień pielęgniarz pisać kroplówkę z antybiotykami. Co tydzień przychodzi do mnie lekarz .
Dochodzę do siebie ....
Pozdrawiamy Zobacz załącznik 1293638Zobacz załącznik 1293639Zobacz załącznik 1293640

Dochodzę do siebie ....
Pozdrawiamy Zobacz załącznik 1293638Zobacz załącznik 1293639Zobacz załącznik 1293640
Super że jesteście całe, myślałam co u was, nawet wywołanie robiłam i nic. Malutka wcale nie wygląda na wcześniaka:) sytuacja rzeczywiście u ciebie niespotykana. Choć masz pewnie milion pytań dlaczego? to myślę że w tym całym nieszczęściu najważniejsze, jesteś podwójną mamą.

reklama
Do góry