reklama
eij
Fanka BB :)
Jedna blastka ale jaka piękna nie trać nadzieiKochane... Jestem załamana... z 8 dojrzałych komórek, 1 blastka 6.1.1, reszta ładnie się zapłodnila ale w 3 dobie przestały sie dzielić...
Melania_1407
To właśnie z tej jednej może być Wasz cudNie trać nadziei. Ja bym chciała mieć właśnie taką jednąKochane... Jestem załamana... z 8 dojrzałych komórek, 1 blastka 6.1.1, reszta ładnie się zapłodnila ale w 3 dobie przestały sie dzielić...
Rozumiem Cię, bo każda z nas liczy na więcej, ale masz naprawdę najładniejszą blastkę z możliwych.. Z tego co czytam takie dojrzałe blastki są w ponad 50% zdrowe, uwierz w niąKochane... Jestem załamana... z 8 dojrzałych komórek, 1 blastka 6.1.1, reszta ładnie się zapłodnila ale w 3 dobie przestały sie dzielić...
miętowa25
jak dodasz ze w 50% moga miec chorobę meza... masz 100% ze chore...Rozumiem Cię, bo każda z nas liczy na więcej, ale masz naprawdę najładniejszą blastkę z możliwych.. Z tego co czytam takie dojrzałe blastki są w ponad 50% zdrowe, uwierz w nią
mala_Mi 80
Powodzenia dziewczyny
mala_Mi 80
Bardzo mi przykro, bo wiem że w Twojej sytuacji liczyłaś na więcej Blastka jest przepiękna więc oby była zdrowaKochane... Jestem załamana... z 8 dojrzałych komórek, 1 blastka 6.1.1, reszta ładnie się zapłodnila ale w 3 dobie przestały sie dzielić...
reklama
eij
NieDziewczyny czy w czasie brania Gonapeptylu miałyście jakieś plamienia?
Podziel się: