reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Roxii ja wzięłam może ze trzy razy, a mam w zaleceniań 3 x 1 doraźnie, więc jesli jest taka konieczność. Trochę przyzwyczaiłaś organizm jeśli brałaś co dzień po 3 tabletki, odstaw, ale powoli, przynajmniej ja bym tak zrobiła

Hope trochę dużo dziś na sibie wzięłaś, odpoczywaj :tak: a plamieniami się nie denerwuj, bo na pewno to tylko dobry znak :-)

Hola gratuluję pięknego wzrostu bety i ujrzenia 2 pęcherzyków. Pewnie ten mniejszy maluszek dogoni pierwszego i będziesz miała podwójne szczęście. Co do wymiarów do mój pęcherzyk w 21 dpt miał wymiar: 5,3 mm, a ciałko żółte 2,35 mm.

Mgiełka radzę Tobie pójść na lepsze usg, niestety na gorszym sprzęcie może nie być jeszcze widoczny bo on jest naprawdę malutki.

Lawendowy sen współczuje utraty głosu, wracaj szybko do zdrowia.

Widziałam dzisiaj mojego synka. Wszystko jest w porządku. No i dzisiaj czułam ruchy kilka razy w ciągu dnia :-)

Cześć dziewczyny :-)

Hola, Roxi, Avocado gratuluję wam !!! wkońcu cudowne wieści:tak::tak::tak:

Ja dzisiaj byłam u lekarza i powiem wam dziewczyny ze ja to chyba jakas pechowa jestem :-( okazało sie ze mam 4 duze torbiele wodne i kilka małych :wściekła/y: kolejna wizyta 9 kwietnia - lekarz mówi, że mój organizm potrzebuje wyciszenia. Czas pokaze...zobaczymy.
Życze wam miłego wieczorku i jescze raz gratuluję-naprawde bardzo ciesze sie waszym szczesciem - to pozytywnie nastraja :happy2:

Roxii ja brałam nospę 3x1 tabletka ze względu na kucie z lewej strony w jajnikach. Brałam przez 2 tygodnie i później miałam odstawić bez zmniejszania dawki. Teraz mam brać doraźnie jak coś boli.

Dzisiaj byłam na jeszcze jednej wizycie, nie było wiadomo czy owulacja była (test źle wyszedł), badałam dzisiaj progesteron, miałam usg i wszystko ok. Transfer mamy w najbliższy czwartek.
Dopisałam się do listy.

Malinuś
ja też podchodzę na naturalnym i nie przepisują mi żadnych leków poza luteiną. Czemu masz tyle leków i jeszcze zastrzyki? Nie pękł ci pęcherzyk?
Roxi gratuluję! Bardzo się cieszę:-D Możesz już odetchnąć i CIESZYĆ ŻE BĘDZIESZ MAMĄ :-)
Hola trzymam kciuki za aby maluszek nadgonił!
Quinnie współczuję, mają same się wchłonąć?

25 marzec Sylwia1985 histeroskopia
25 marzec Roxii (11 dpt) wysoka beta!
25 marzec hola- jeszcze wyższa beta!
25 marzec mgielka- pierwsze usg
25 marzec madzialenak podglądanie zdrowego synka
25 marzec Quinnie: wizyta- kolejny raz zaczynam od nowa!!!
26 marzec avocado- pierwsze usg
26 marzec Ikasia - podglądanko pęcherzyków przed punkcją
27 marzec Asia_77 ​wizyta przed owocną stymulacją
28 marzec masia123 - wizyta przed owocną stymulacją
28 marzec lulin - udany criotransfer!
29 marzec Malinuś udane crio!
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec Aneszka81
owocna stymulacja
Marzec Darii
owocna stymulacja
02 kwiecień Kinga_1 wizyta i planowanie udanego IVF
02 kwietnia Molla ogromna beta
02 kwietnia hope71 pozytywna wysoka beta!!!
03 kwietniaLawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF
03 kwietnia dagnes78 wizyta przed udanym crio
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji

kwiecień poziomka2 udane crio
Marzec/kwiecień Fusun - owocna stymulacja
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Sierpień/Wrzesień -
Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

Madzialenak, tak bardzo się cieszę, że z Sebusiem wszystko jest w porządku.
I chyba trudno mu usiedzieć na miejscu, skoro daje o sobie, co chwilkę, znać :-)

reklama
Do góry